walla ben 200 gördürdüm ibreme istesem dahada giderdi ama bıraktım lastikler kışlıktı vede eskiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de 82 Doğan arabamda çok 180'ler gördüm ama o sürat asla gerçek hız değildi, aynı şekilde dayımın 76 SW Anadol'u 160 km hızlara çok rahat çıkıyordu ama Mercedes otobüslere sollanmaktan paçasını bir türlü kurtaramıyordu . O yüzden birincisi; bir aracın km saatinde görünen hızlardan ziyade çıkabildiği gerçek hız önemlidir, ikincisi; yapılan süratin oluştuğu şartlar önemlidir (rampa aşağı/arkadan rüzgar alma gibi etkenler).walla ben 200 gördürdüm ibreme istesem dahada giderdi ama bıraktım lastikler kışlıktı vede eskiydi
Benzeri konularda hep 1.6 astra ile 220 hatta 230 lu süratlerden bassedilir. Mesajları şaşkınlık ile okurum. Daha hafif olan benim 1.6 astra gtc ile çeşme otobanı dahil bir çok yolda deneme fırsatım oldu. Sonuç hep şöyle. sport ile 180 km ye kadar net hızlanış 180 den sonra güçsüzlük maximum sürat ise 195-200
arkadaşlar 1997 astra 1.6 GLS'de maksimum hız kaç tır? gaz da 180 basarmı? benzinde fark olurmu?