maksimum hız kaç?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla ben 200 gördürdüm ibreme istesem dahada giderdi ama bıraktım lastikler kışlıktı vede eskiydi :)

200gormek onemlı degıl o 200u hangı sartlarda gordunuz o onemlı ruzgar arkanızdamıydı yol egımlımıydı tekerlekler orjınal ebatlardamıydı

walla ben 200 gördürdüm ibreme istesem dahada giderdi ama bıraktım lastikler kışlıktı vede eskiydi :)
Ben de 82 Doğan arabamda çok 180'ler gördüm ama o sürat asla gerçek hız değildi, aynı şekilde dayımın 76 SW Anadol'u 160 km hızlara çok rahat çıkıyordu ama Mercedes otobüslere sollanmaktan paçasını bir türlü kurtaramıyordu :kop:. O yüzden birincisi; bir aracın km saatinde görünen hızlardan ziyade çıkabildiği gerçek hız önemlidir, ikincisi; yapılan süratin oluştuğu şartlar önemlidir (rampa aşağı/arkadan rüzgar alma gibi etkenler).

Aracın orj jant ebatı 15 inc olduğunu biliyordum ve üzerinde 14 inc corsa b gsi jantı var önlerde michelin kışlık lastik arkalarda alman malı yazlık düz lastik vardı yolda hiç eğim yoktu yaz sıcağında basmıştım indiğimde lastikler biraz ısınmıştı Esenboğa havalimanı yolunda gördüm 200 :)

Benzeri konularda hep 1.6 astra ile 220 hatta 230 lu süratlerden bassedilir. Mesajları şaşkınlık ile okurum. Daha hafif olan benim 1.6 astra gtc ile çeşme otobanı dahil bir çok yolda deneme fırsatım oldu. Sonuç hep şöyle. sport ile 180 km ye kadar net hızlanış 180 den sonra güçsüzlük maximum sürat ise 195-200

aynenbende sana katılıyorum merkez.. bende astra h 1.4 essentia ile rahatlıkla kısa sürede 170 falan görüyorum brc gazla ama otobanda olmadığım için uzun süre basmıyorum bide radar korkusuna :D biraz daha bassam ve benzinde olsa 180 185 görür heralde..
bu 200 ün üzeri giden arabalar içinde astra f ler var hemde 1.4. o nasıl oluyo.
opel bozmuş demekki kaliteyi :kop:

bendede 2007 dızel eastronık astra h var fakat 180 ustunde pek goremedım
acaba 220 yapan arkadasın arası benzınlımı ? kaldıkı benzınlıde olsa ben pek ıhtımal vermıyorum .... gercı ben 180 den sonra zorlamadım ama acıkcası zorlasamda cok bırsey degısecegını sanmıyorum oyuzden bende 220 km nın bıraz abartı oldugunu dusunenlerdenım...
bıze ıspatlamak ıcın sakın 220 yapıp kadranı cekmeye falan kalkma :)
allah gostermesın kaza bela gelır basına sonra vıcdan azabı duyarım sahsım adına :(

ben en son 170 gördüm.Hatta bir ara Ankara-Zonguldak otobanını kullandım, yol o kadar virajlı ki, otoban olmasına rağmen 160 da kaldım en son....bendeki veriler bunlar.....hız yapmayalım, sağlıklı sıhhatli günlerde kalalım....

vectra b 2000 model 1.6 aracımla 4. vites 195 km yaptım daha 2 gün önce istanbuldan kocaeliye gelirken saat gece 3-4 civarıydı ayrıca aracım brc lpgli ben lpgde 210 lu hızlara çıktığımıda biliyorum bu kadar küçümsemeyin bnce .

arkadaşlar 1997 astra 1.6 GLS'de maksimum hız kaç tır? gaz da 180 basarmı? benzinde fark olurmu?

Arabanın Bakımı İyiyse kadranın sonunu bile görür diye düşünüyorum ;)

98 Vectra-A'larlar 250-270 le radara giren arkadaşlar varsa forumda (ki var ;)) Senin 97 astran Neden Görmesin Son Hızı? OPEL iyi Araba ya :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bırakın şu kaç basar muhabbetini bassa ne olur basmasa ne olur en nihayetinden senin arabandan fazla basan muhakkak var.

Geri