Makyajlı Sport Direksiyonu Editiona Olur mu?

Ynt: Makyajlı Sport Direksiyonu Editiona Olur mu?

Ben de merak ettim bir kontrol edeyim hidrolik dolum yeri varmı kaputun içerisinde.

huseyin0667 link' Alıntı:
Abi dizel editionlarda servo, hidrolik değil. Hidrolik olanlar yanlızca edition 1.6 atmosferikler. Yani direksiyon uyar. Ama sorun şu ki ankarada yıldız sanayide astra j deri direksiyonu istemediğin kadar çok, fakat makyajlı sport direksiyonu bir tane bile bulamadım. Zor bulunan bir parça.

Hüseyin benim araç atmosferik ve resimlerden görüldüğü kadar servo direksiyon sanırım. bakalım belki şansımıza çıkar, jantları da 2 -3 ay takip etmiştim denk gelmişti :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Hüseyin benim araç atmosferik ve resimlerden görüldüğü kadar servo direksiyon sanırım. bakalım belki şansımıza çıkar, jantları da 2 -3 ay takip etmiştim denk gelmişti :)
Pardon abi dizel diye hatırladım bir an ::) demekki makyaj ile atmosferikten servoyuda çalmışlar.

huseyin0667 link' Alıntı:
Pardon abi dizel diye hatırladım bir an ::) demekki makyaj ile atmosferikten servoyuda çalmışlar.

Estağfurullah :)

Öğlen arasında ben de unutmazsam bakacağım, eğer bende de yoksa hidrolik kabı makyajdan sonra değiştirmişler.

chiv link' Alıntı:
Öğlen arasında ben de unutmazsam bakacağım, eğer bende de yoksa hidrolik kabı makyajdan sonra değiştirmişler.

Bakalım sen de nasıl çıkacak :) opel de donanım olarak standardı tutturmak oldukça zor, sanırım stoklarında ne varsa o nu kullanıyorlar :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Bakalım sen de nasıl çıkacak :) opel de donanım olarak standardı tutturmak oldukça zor, sanırım stoklarında ne varsa o nu kullanıyorlar :)

Benim kaput içi de aynı seninki gibi Özdemir, hiçbir fark yok. Bu sabah aklıma geldi baktım :)

Ancak birşey dikkatimi çekti, hatta senin arabanda da var. Motor suyunun yanındaki siyah kapaklı beyaz hazne nedir? Üzerinde sarı renk direksiyona benzer bir işaret vardı sanki.

chiv link' Alıntı:
Benim kaput içi de aynı seninki gibi Özdemir, hiçbir fark yok. Bu sabah aklıma geldi baktım :)

Ancak birşey dikkatimi çekti, hatta senin arabanda da var. Motor suyunun yanındaki siyah kapaklı beyaz hazne nedir? Üzerinde sarı renk direksiyona benzer bir işaret vardı sanki.
Ömür Kullanim kilavuzindan bakmak lazim, forumda 2011 tarihli kullanim kilavuzu icin bir link var ama patlamis, kilavuzdan bir bakariz kesin ne oldugu yazar

Geri