Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi dizel editionlarda servo, hidrolik değil. Hidrolik olanlar yanlızca edition 1.6 atmosferikler. Yani direksiyon uyar. Ama sorun şu ki ankarada yıldız sanayide astra j deri direksiyonu istemediğin kadar çok, fakat makyajlı sport direksiyonu bir tane bile bulamadım. Zor bulunan bir parça.
Hüseyin benim araç atmosferik ve resimlerden görüldüğü kadar servo direksiyon sanırım. bakalım belki şansımıza çıkar, jantları da 2 -3 ay takip etmiştim denk gelmişti
Hüseyin benim araç atmosferik ve resimlerden görüldüğü kadar servo direksiyon sanırım. bakalım belki şansımıza çıkar, jantları da 2 -3 ay takip etmiştim denk gelmişti
Benim kaput içi de aynı seninki gibi Özdemir, hiçbir fark yok. Bu sabah aklıma geldi baktım
Ancak birşey dikkatimi çekti, hatta senin arabanda da var. Motor suyunun yanındaki siyah kapaklı beyaz hazne nedir? Üzerinde sarı renk direksiyona benzer bir işaret vardı sanki.
Benim kaput içi de aynı seninki gibi Özdemir, hiçbir fark yok. Bu sabah aklıma geldi baktım
Ancak birşey dikkatimi çekti, hatta senin arabanda da var. Motor suyunun yanındaki siyah kapaklı beyaz hazne nedir? Üzerinde sarı renk direksiyona benzer bir işaret vardı sanki.
Ömür Kullanim kilavuzindan bakmak lazim, forumda 2011 tarihli kullanim kilavuzu icin bir link var ama patlamis, kilavuzdan bir bakariz kesin ne oldugu yazar