Marşa basma süresinin uzaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecelnico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Marşa basma süresinin uzaması

Aydn link' Alıntı:
Bende bazen 1 saniye suruyor ama bazi zamanlar cok hizli mars aliyor sasirtici sekilde yarim saniye ya suruyor ya surmuyor. Hatta ben bununda bir problem olup olmadigini dusunmeye basladim. Ama genelde uzun sure binmedigimde 1 sn falan suruyor.

En güzel marş alan aracımız Mondeo idi, diğerleri aşağı yukarı aynı. Golf aslında en hızlısı ama marş sesi sert.

Tolga KARACA link' Alıntı:
En güzel marş alan aracımız Mondeo idi, diğerleri aşağı yukarı aynı. Golf aslında en hızlısı ama marş sesi sert.

Abi bugüne yine bahsettiğim olay oldu, şaşırtıcı ve beni hayran bırakıcı şekilde marşı anahtarı çevirdiğim an saniyeden kısa sürdü aldı. Bu sefer video çekim diye telefonu aldım stop ettim tekrar yaptım normal 1 saniyede çalıştırdı. 2-3 kere daha denedim yine aynı çalıştırdı. Baktım benzin bitiyor gittim artık.

Aydn link' Alıntı:
Abi bugüne yine bahsettiğim olay oldu, şaşırtıcı ve beni hayran bırakıcı şekilde marşı anahtarı çevirdiğim an saniyeden kısa sürdü aldı. Bu sefer video çekim diye telefonu aldım stop ettim tekrar yaptım normal 1 saniyede çalıştırdı. 2-3 kere daha denedim yine aynı çalıştırdı. Baktım benzin bitiyor gittim artık.

Farkettiğim kadarıyla start stoplu motorlar çok hızlı marş basıyor zaten okuduğum kadarıyla marş motorları sürekli durup çalışacağı için standart modellere göre çok güçlü olanlarıyla değiştiriliyor, bu araçların aküleri de aynı şekilde daha güçlü..

bende de epeydir var 2 saniyede falan alıyor lpg de yok....

Geri