Marşa basmadan beklemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araca binerken asilin direksiyona kilidi gevsesin... oturunca yerinize cevirin kontagi bir kademe...basin debriyaja ve de frene... buradan aldiginiz destekle soyle bir gerilin, atin sabah mahmurlugunu uzerinizden... yerlesin koltugunuza...bekleyin azcik isiklar sonene kadar bu arada uzanin emniyet kemerinize baglayin hemen... isiklar sonmusken firsat bu firsat basin marsa... calisinca uzanin klima kontrollerine ayarlayin konforunuza gore...atin vitese basin gaza... zevkli hale getirin bu bekleme surelerini... makinelerin esiri olacagimiza onlar bizim kolemiz olsun degil mi...

Benm dizel araçta beklerken kısa bi süre sıvı sesi geliyor. Tahminimce arkadan benzin pompalanıyor.

arkadaşlar vectrayı 2-3 aydır kullanıyorum.aldığımdan beri motor arıza lambası yanıyor,bazende aklı estikçe sönüyor.serviste usta lpg takıldığı içindir dedi.benim için bu doyurucu cevap olmadı.ne yapmam gerekiyor.saygılar.

arkadaşlar vectrayı 2-3 aydır kullanıyorum.aldığımdan beri motor arıza lambası yanıyor,bazende aklı estikçe sönüyor.serviste usta lpg takıldığı içindir dedi.benim için bu doyurucu cevap olmadı.ne yapmam gerekiyor.saygılar.
yeni koun da tartissan daha iyidir derim ben dallanacak konu yoksa...

Benzin pompası işlevini yapması, aynı zamanda elektronik düzenlemeyi yapmak için bekleriz diye biliyorum.

Benımkıde dızel hıc beklemıyorum ama fazlada bı mantıgı yoktur heralde sonmesıne yakın basıyorum marşa ılerde bozulur galıba

Ustam herzaman abs ve diğer ışıkların sönmesini bekledikten sonra çalıştır diyor.Neden olarakta elektronik arabalarda böyle yapmanın doğru olduğunu ,böylece beyinle ilgili sorunlar yaşama olasılığının daha azalacağını söylüyor.Bilmiyorum artık ne kadar doğru...

dizel araçlarda mazot ısıtıcısı devreye giriyor aracın rahat calışmasına yardımcı oluyor benzinli araçlarada ise araç kendi sistemini denetliyor herhangi bir arıza falan varmı die birde benzin ponpası basınc yapıp kolay bir çalışma sağlıyor

Geri