marşta problem var

bornovalım

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bir şey dikkatimi çekti. kışın o üşüten soğuklarda araba ilk marşta çok rahat alıyordu. fakat havalar ısınınca bilhassa araba güneşte kalınca ikinci marşı ister oldu. Acaba nedendir bu durum. ayrıca araç sıralı sistem tüplü. astra f 97

tüp olması farketmez benzinle çalışıyor zatende elektrik aksamını bi kontrol ettirin.

tüp olması farketmez benzinle çalışıyor zatende elektrik aksamını bi kontrol ettirin.
iyi de kışın bi sorun yoktu. acavba havalar ısınınca bu problem otomatik mi işliyor. geçen sene yazında aynı problemi yaşamıştım. ama kontrol ettirmemiştim.

artık bıktım zaten sanayi sanayi yeter be. usta ha bire dükkanını genişletiyor bana takıldı zaten "sende olmasan dükkanı büyütemicez " dedi. artık pimpiriklikten vaz geçtim. gittiği yere kadar gitsin artık. olmadı öldüm parasına satarım. geçerim renault europaya

bir şey dikkatimi çekti. kışın o üşüten soğuklarda araba ilk marşta çok rahat alıyordu. fakat havalar ısınınca bilhassa araba güneşte kalınca ikinci marşı ister oldu. Acaba nedendir bu durum. ayrıca araç sıralı sistem tüplü. astra f 97
Benim araçta güneşte kalınca yapıyor.
Ateşleme bobini, buji ve kabloları değişti fakat durum değişmedi!
Boş yere masraf yapma.
Yakıt borusu kuruyor, güneşin altında.
Birde kapalı garajda gölgede kalsada bir deneyebilsen!

Ayni şey benim arabadada oluyor sikma canini. Güneşte kaldiği zaman ikinci marşi istiyor. Tamamen ayni sorun. şimdiye kadar bi sikinti yaşamadim. Takma kafana

ne kadar incelersen o kadar sıkıntı yaşarsın ikinci marşı istediğinde ne oluyor ki kapat 2 sn bekle tekrar bas.. harcadığın vakite yaptığınız masrafa yazık

Allah sizleeden razı olsun içime su serptiniz. ya birde bugün yokuş aşağı 90 nın üstünde direksiyon titreme yapıyor. 5 ay önce rot balans ayarlarını yaptırtmıştım. yine başıma geldi bu titreme olayı. acaba 5 ayda balans ayarları mı bozuldu . yoksa 5 gün önce amortisör takozunun altındaki bilyalar temizlenip yağlanması için sökülmüştü. acaba ayarı mı kaçtı yine

Geri