max yapılan hızlarınız?

Ynt: max yapılan hızlarınız?

Aslında herkes yazsa paylaşım adına daha güzel olur...

Bir otomobil forumunda son sürat paylaşımından daha doğal ne olabilir ki?  :)

Bu arada muhtemelen dizel Astra otobanda dizel Corolla ları geçer, ben dizel Corolla ile eğim aşağı 185km//h yapabilmiştim en fazla..

valla 220 çok rahat görüyorum ama bir türlü rahat bir yol bulamıyorum son sürati denemek için gerçi araç hissettiriyor 220 ye kadar hiç soluksuz ve okadar rahat geliyorki insan o hıza ne zaman geldiğini bile anlamıyor 220ye gelincede ben daha gidecem diyor ki tahminimce 30-35 km daha gideri oluyo ama yollar müsait değil.

Benim Astra da 180 e kadar çok rahat hızlanıyor 190 dan sonra nazlandığı hissediliyor ama bu dediklerim bozuk denilebilecek kaba asfalt yolda, düzgün bir otoyolda bu değerler az daha iyileşir.

1,6 motor, 115 hp aracımla İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın otobanında 220'yi görmüşlüğüm var.

Astra H hb 115hp ile eğim aşağı 240 yaptıığını söyleyen birkaç kişiyle konuşmuştum.

Sizce yokuş aşağı da olsa 115hp lik makina o kadar devirlenebilir mi?!?

Bence araba değil ama sizin arkadaş devirmiş :)

arkadaşlar eğimde yapılan hızın benim için önemi yok mümkünse düz zemindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız sdevinirim...

Tolga KARACA link' Alıntı:
Astra H hb 115hp ile eğim aşağı 240 yaptıığını söyleyen birkaç kişiyle konuşmuştum.

Sizce yokuş aşağı da olsa 115hp lik makina o kadar devirlenebilir mi?!?

Bence sıkıntı olmaz. Düz yolda 220 yaparken bile 6.000 devire gelmemişti benimki.

adana mersin otobanında 226 yı gördüm rüzgarlıydı korktum gazdan cektim ayagımı cekmesem yavas yavas cıkıyordu.

Geri