max yapılan hızlarınız?

Ynt: max yapılan hızlarınız?

astra j dizelimle
düm düz otobanda,
3 ile 5 km arası mesafede,
160 km'yi devirdim....!!
daha fazlasına yol izin vermedi....

dancee

ben de 185 gördüm şu ana kadar..

istanbul -  sakarya arasının hemen hemen tamamanı 180-190km/h ile katettim. gayet iyiydi rahatsız etmedi. daha önceki araçlarımda 130 geçince güven vermiyordu. 

ben 1.6 115 ile düz yolda 210 yapmıştım dahada anca 5-10 km oynardı herhalde üstüne..

arkadaşlar ıkı gun oluyor sabah işe giderken cevre yolundan gıdıyorum ibreyi sona vurdurdum  hayırlı olsun ama tırstımmı tırstım vallahi

tonyhawk link' Alıntı:
arkadaşlar ıkı gun oluyor sabah işe giderken cevre yolundan gıdıyorum ibreyi sona vurdurdum  hayırlı olsun ama tırstımmı tırstım vallahi

sona mı? 260 a yani? :)

ևoğu standart versiyon araç gibi Astra nın da arka tampon içleri -bakarsanız farkedersiniz- çok geniş bir boşluğa sahip ve sanırım yüksek hızlara ulaşmayı ciddi derecede engelleyen/zorlaştıran bir aerodinamik engele neden oluyordur; paraşüt gibi aynı!

Basit bir uygulamayla arka tampon altına vs difüzör takılabilse ciddi olarak düşünürdüm, yakıt tüketimini ve düz gidiş kalitesini de etkiler üstelik.  :(

Tolga KARACA link' Alıntı:
Benim Astra da 180 e kadar çok rahat hızlanıyor 190 dan sonra nazlandığı hissediliyor ama bu dediklerim bozuk denilebilecek kaba asfalt yolda, düzgün bir otoyolda bu değerler az daha iyileşir.

ben aracın 170-180km/h arası iyice açıldığı kanısındayım devirli hızlanıp yaptığım denemede 235km/h yı gordüm bursa-bözüyük arasındaki yokusu arkama aldığımda, (yazmışım daha önce Q7 ile kapışmamın devamında)aracım devam ediyordu hızlanmaya gerek kalmadı zaten bi an napıyorum da dedim kendi kendime. gerek yok o kadar hızlara yol kenarından çıkan bi tilkiye bi tavsana bi sincaba bakar hayatımız angelll angelll

bugün tatilden dönüş yolunda 200e kadar çıktım bana yetti :) 180 i falan hiç hissettirmiyor araba.

Bugün ben de bastım, arabada hanım olduğundan yumuşak ama devamlı hızlandım ne ara 190 a çıktım anlamadım desem yeridir. 

Geri