Mazda 3 - Opel Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasa değiştirmedir tutturdunuz.cidden bayat bir mevzu.tamam konuyu kapatalım.opel astrayı yenileyince tekrar kıyaslarız.böyle mantık ne duyulmuştur.ne işitilmiştir.hem sedanı kıyaslamak istedim.beğenmiyorsanız oylamayın lütfen.zorla oy attıracak değiliz.astra c segmenti değilmi.oy kullanırken kasa güncelliğini göz önünde bulundurursunuz ama anketi kapattırmak kadar saçma bir düşünce olamaz.

galiba motor seçeneklerinden haberiniz yok.
insignia 180 hp ve normal passat bunu karşılayamıyor.dolayısıyla güçlü motor seçeneği bulunan ccyle kıyaslıyorlar.
yanlız burdan insignianın tasarımına laf attığımı nasıl çıkardınız sadece astra için söyledim bu sözü.insignianın tasarımı harikulade olduğunu baştan beri söylerim ben.

Burda demıssınkı Passatın motor secenegı olmadıgı ıcın ccyle kıyaslanıyor sımdıkı msjında 2sıde guncel degılmı demıssın ? işine nasıl gelıyorsa oyle demıssın neyse uzatmaya gerek yok konuyu bosyerıne mesgul etmıyelım

Hocam Soguk Gelıyor Bana Toyotoyu Severim Hondanın yerı bambaska Ama Mazda diyince duruyorum bu benım gorusum Ne odullerı varmıs oyle ? yanlıs anlama bılmıyorum ogrenmıs olurum
yok niye yanlış anlayayım :)

Buyrun :
http://www.traraba.com/2009/yeni-mazda-3-e-odul/
http://www.cnnturk.com/fotogaleri/y.../29/yeni.mazda3e.odul.yagiyor/4282/index.html
http://ozkuroto.com/index.php/mazdadan-haberler/54-mazda3e-bir-odul-daha
googlea yazarsanız çok daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Burda demıssınkı Passatın motor secenegı olmadıgı ıcın ccyle kıyaslanıyor sımdıkı msjında 2sıde guncel degılmı demıssın ? işine nasıl gelıyorsa oyle demıssın neyse uzatmaya gerek yok konuyu bosyerıne mesgul etmıyelım
çelişkiyi anlamadım.
evet motor seçeneklerine göre kıyaslanır.siz öyle deyince tereddüt ettim baktım.evet motor seçeneklerine göre kıyaslanıyor.iki yüzlüde dediniz ya yuh diyorum.:eek:

Ne güzel ogrenmıs oldum Ben dedıgım gıbı mazdayı sevmem mazda sevenlerıde caydırmam

çelişkiyi anlamadım.
evet motor seçeneklerine göre kıyaslanır.siz öyle deyince tereddüt ettim baktım.evet motor seçeneklerine göre kıyaslanıyor.iki yüzlüde dediniz ya yuh diyorum.:eek:

2yuzlu demedım 2sinden bırını kabul etmelısın kıyaslanırken guncel kasalarmı kıyaslanır yoksa motor seceneklerı bırbırıyle esıt degerde degılse bır ustuylemı kıyaslanır

2yuzlu demedım 2sinden bırını kabul etmelısın kıyaslanırken guncel kasalarmı kıyaslanır yoksa motor seceneklerı bırbırıyle esıt degerde degılse bır ustuylemı kıyaslanır
şöyle söyliyim.puanlama yapılması için eşit güçte motorların olması gerek.bu olmazsa kıyaslama sağlıklı olmaz.fakat güncel kasa olayıda hani -+ biçiminde değerlendirilir temel unsur değildir :) kıyaslarken sadece motora bakılmaz her açıdan bakılır.birbirinin muadili araçlar kıyaslanır.

Yeni Opel Astra, 2009 Altın Direksiyon ödülünü kazandı

Opel’in yeni kompakt sınıf otomobili için ilk önemli ödül. Motor, yakıt tüketimi, şasi, frenleme, direksiyon ve güvenlikle ilişkili sürücü destek sistemi kategorilerinde en yüksek puanlarla.

http://media.opel.com/content/media...ages/news/intl/en/2009/OPEL/11_04_Astra_Award

Yeni Astra Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı
Yeni astra uluslararası bir jüri tarafından Red Dot ödülünü ürün tasarımı alanında kazandı. Aslında bu yeni astranın aldığı ilk ödül değil ve son aldığıda olmayack gibi görünüyor, Alman Auto Bild grubunun Altın Direksiyon Ödülü ile başlayan ödüllere nerdeyse hergün yeni bir ödül ekleniyor. Prensa Iberica, La Vanguardia ve AutoFácil okuyucularının tercihide yeni astra oldu. Canarya adalarında ise 2010 yılın Otomobili ödülüde kazanılan ödüller arasında. Romanya'da bir TV programının oylmasında ise şu ana kadar 30.000'nin üzerinde oy alarak en iddalı aday konumunda.

Yeni astranınpiyasa çıktığı aralık 2009 yılından bu yana aldığı ödül sayısı ise 16 oldu. Uluslararası Red Dot Dizayn ödülleri 1955 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl sahiplerini buluyor. Bu yıl yeni astra ise 57 ülkeden 1636 firmanın 4252 ürünü içinden sıyrılarak bu prestijli ödülü aldı. Daha önce bu ödülü Opel 5 kez daha kazanmıştı diğer kazanan modeller ise Insignia, Flextreme Concept , GT, Astra GTC ve 1998 Astra G.

http://www.yeniasir.com.tr/Ekonomi/2010/06/07/opel_en_yenilikci_marka

9 haziran 2010 haberi olmasına ragmen dikkat cekerim..

tebrik ederim.ne diyeyim.yanlız sedanların kıyaslandığı yere niye hb koydunuz anlamaıdm.
tmm yeni astra cok güzel harika birşey bu konuyu daha fazla uzatmayalım.mazda 3 sedan opel astra sedan kıyaslaması devam.

tebrik ederim.ne diyeyim.yanlız sedanların kıyaslandığı yere niye hb koydunuz anlamaıdm.
tmm yeni astra cok güzel harika birşey bu konuyu daha fazla uzatmayalım.mazda 3 sedan opel astra sedan kıyaslaması devam.

Farkedermi senin attığın linklerinde sedana yada hatcback e verildiği belirtilmemiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri