Mazda 3 - Opel Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AksngR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazda Forumu yokmu?

Var abi ordada opel hakkında atıp tutuyorlardı üye oldum bir iki tane adam gibi yorum yaptım zorlarına gidince yorumlarımı sildiler ve en sonunda üyeliğim silindi burda durabiliryorsa şükretsin amacıda sırf insanları kışkırtmak burda kimse mazdaya birşey demezken bu duruma getirdi..Böyle yapılcaksa herkes kendi arabasının forumunda takılsın sadece her gün opelim yazarak nasıl bu siteye giriyor merak ediyorum..

Son düzenleme:
Var abi ordada opel hakkında atıp tutuyorlardı üye oldum bir iki tane adam gibi yorum yaptım zorlarına gidince yorumlarımı sildiler ve en sonunda üyeliğim silindi burda durabiliryorsa şükretsin amacıda sırf insanları kışkırtmak burda kimse mazdaya birşey demezken bu duruma getirdi..Böyle yapılcaksa herkes kendi arabasının forumunda takılsın sadece her gün opelim yazarak nasıl bu siteye giriyor merak ediyorum..

tarık bu konuda sonuna kadar haklı +1907
aynı forumda bana da yolu gösterdiler

mazda 3 bu ankette çok bariz üstün;)

hb karşılaştırlalım diyenlerr????

mazda 3 dizel ile astra j dizeli bir karşılaştıralım hadi:)

buğra focus la mazdayı bir karşılaştır istersen.. öncelikle kendi motorlarını üretsinler ondan sonra karşılaştırma istesinler..

gel 1.7 DT ile karşılaştıralım 2011 modellerde ;)

mazda 3 HB dizel:
Araç Sınıfı : C Yakıt Tipi : Dizel Motor Hacmi : 1560 cc Silindir Sayısı : 4 Motor Gücü : 109 HP Maksimum güç devri : 4000 d/d Tork : 240 Nm Maksimum tork devri : 1750 d/d 0-100 km/s hızlanma : 11 s Son hız : 187 km/s Şehir içi yakıt tüketimi : 5.8 lt Şehir dışı yakıt tüketimi : 3.8 lt Karma yakıt tüketimi : 4.5 lt Kapı Sayısı : 4 - Ön Lastik : 205/55 R16 Arka Lastik : 205/55 R16 Yakıt deposu : 55 lt Vites : Düz (M5) Çekiş : Önden çekişli Koltuk Sayısı : 5

opel astra j HB dizel:
Silindir Hacmi: 1248 cc Silindir Sayısı: 4 Maksimum Güç: 95 /4000 hp/dd Maksimum Tork: 200/1750-2500 Nm/dd Azami Hız: 172 km/s 0-100 Km Hızlanma: 13.7 sn Şanzıman: 6 ileri manuel Yakıt Türü: Dizel Yakıt Tüketimi Şehir İçi: 6.3 lt/100km Şehir Dışı: 4.1 lt/100km Genel: 4.9 lt/100km Yakıt Tankı: 52 lt Koltuk Sayısı: 5

buğra focus la mazdayı bir karşılaştır istersen.. öncelikle kendi motorlarını üretsinler ondan sonra karşılaştırma istesinler..

gel 1.7 DT ile karşılaştıralım 2011 modellerde ;)

japoncular kabul etsinler.. araçları tamam sağlam ama.. japon mantığıyla üretilmiş.. nedir bu? araba yürüsün, sorun çıkarmasın, performansta olursa güzel olur..

hiç bir zaman bir astra g' nin kapısını kapattığımda aldığım tadı bir japonda bulamadım... kendi cdx' im bile sıfır civic den güzel gözümde.. alman sanayi her zaman kalite olarak öndedir bunu değiştiremezsiniz.. ama tr olarak üretsekte onun fanatiği olsak keşke..

opel sorunludur evet.. japon sorunsuzdur evet.. opel ağır kalabilir evet.. japon uçar evet.. opel çok yakar evet.. japon az yakar evet.. ama ben opele binerim.. NEDEN???????? Bir bildiğim var üstad.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hepiniz bilinç altında 1.3 dizelin ne kadar verimsiz motor oldugunu biliyorsunuz ama fanatiklik yapıp her zman savunuyorsunuz OPEL de bu çok sevdiginiz motoru en az 2015 e kadar size sunacaktır;)

Allah hepimize gerçek alman arabalarından nasip etsin iyinin kötüsüne değilde iyinin iyisine binelim.

hepiniz bilinç altında 1.3 dizelin ne kadar verimsiz motor oldugunu biliyorsunuz ama fanatiklik yapıp her zman savunuyorsunuz OPEL de bu çok sevdiginiz motoru en az 2015 e kadar size sunacaktır;)

volksvagen 1.6 sını 92 den beri sunuyor.. satıyormu? satıyor.. 1.3 motor verimsiz ama almanyada kaç tane var?? tr de vergi biraz insaflı olsada bende 1.9cdti 'a binsem..

verimsiz ama sıfır araç alan orta direğin cebine hitap ediyor.. verimsiz derken nerden baktığına bağlı.. verimli araçmı istiyorsun? paçası tutan varsa 2.8 V6 alsın bizde babayiğit görürüz..

editledim burak şahsına yazmış gibi olduğumdan.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri