Mazda 6 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imzanızın gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.
Bmw-Audi üst sınıf araçlarken insignia o sınıftaki bir araç değil. Kısacası arabaları yanyana dizmekle olmuyor bu işler :D

şaka biryana insignia güzel bir araç tabiki.fiyat aralığındanda belli oluyor.
Fakat ben mazda 6yı seçtim diyelim sorun bitsin :)

Orda gördüğün bütün arabalar aynı segmentte hatırlatırım;)

Maşallah,güzel araca benziyor.Kazasız belasız günlerde kullanın.deneyimleriniz bekliyoruz.

insignia benim hoşuma gitmiyor nedense.
duruş tamam ama güvenlik yönünde hiç iyi şeyler söylemiyorlar.

Hayırlı olsun.Mazda 6 da güzel bir araç.Ama insignia'nın nasıl bir güvenlik sorunu var ,anlamadım

Orda gördüğün bütün arabalar aynı segmentte hatırlatırım;)

bmw 5 serisi ile insignia aynı segmentmi oluyor :)
tmm iyi güzel araç ancak çok abartmayalım insigniayı öncelikle bmw 3 serisine rakip olsun

mazda 6 ya gelince türkiyede çok tutulmadı ancak tasarımı gayet güzel mondeoya yakın bir altyapı kullanıyor orta sınıfta iyi bir alternatif bence

Maşallah,güzel araca benziyor.Kazasız belasız günlerde kullanın.deneyimleriniz bekliyoruz.
kullandıkça anlayacağız :)

Hayırlı olsun.Mazda 6 da güzel bir araç.Ama insignia'nın nasıl bir güvenlik sorunu var ,anlamadım
Yüksek hızda aracın fren yapıldığında çok savrulduğu yönünde yorumlar var.

mazda 6 ya gelince türkiyede çok tutulmadı ancak tasarımı gayet güzel mondeoya yakın bir altyapı kullanıyor orta sınıfta iyi bir alternatif bence
Passat,mondeo,avensis hepsine baktım.Bu arabanın diğer araçlardan üstün olduğunu farkettim.Araştırmalarla beraber bu aracın tercih edilebilir olduğunu anladım. :) Mondeoyla arasında çooook fark var bence :) -En basitinden işçilik-

güzel seçim hayırlı olsun

full donanım sunrooflusu şık görünüyor kullanımı nasıl bilmiyorum hiç binmedim...

allah kaza bela vermsinnn türkiyede tutulmasada toyota gibi sorunsuz bir araç olduğunu biliyorummm

full donanım sunrooflusu şık görünüyor kullanımı nasıl bilmiyorum hiç binmedim...
şuanda herrhangi bir zararını görmedim.Galeriden elime geçmesini bekliyorum :)
görüşlerimi paylaşacağım.Ama motorun sesine bittim desem yeridir :D

allah kaza bela vermsinnn türkiyede tutulmasada toyota gibi sorunsuz bir araç olduğunu biliyorummm
serviste aynı şeylerden bahsetti.güvenlik konusunda,bakım konusunda hiçbir düşünceniz olmasın dediler.Tek kötü yanı yakıt tüketimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri