Dış görünüşleri güzel bakalım nasıllarmış diyerek Mazda 3 ve Mazda 6 test etmek üzere servise gittik (Opel servisine yakın olduğu için, İnsignia testi sonrası) Oturup iç mekan malzeme kalitesini vb görünce test etmeye bile gerek duymadık açıkçası...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dış görünüşleri güzel bakalım nasıllarmış diyerek Mazda 3 ve Mazda 6 test etmek üzere servise gittik (Opel servisine yakın olduğu için, İnsignia testi sonrası) Oturup iç mekan malzeme kalitesini vb görünce test etmeye bile gerek duymadık açıkçası...
Opan Mazda mı acaba? bahsettiğim Insignia'yı kötüleme yorumlarını oradaki bayan yapmıştı
aracı uzun yolda kullanma fırsatına eriştim
düzgün asfaltta otomatik vites aracımla 190 km hıza ulastım.Aracın bu hızdan hic etkilendiğini görmedim araba titremiyor bile.
tek eksisi yakıt tüketimi diyebilirim.
meganeda kullandım araç aşırı hız yaptığını hissettiriyordu.Fakat mazdadaki başka birşey hele otomatik vitesle beraber bilgisayar oyunu gibi birşey.Araçla yüksek hız yaptığımı hissetmedim.Normalde lastiklerin balansı düzgün olan bir araç o hızda titremez zaten