Mazda 6 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış görünüşleri güzel bakalım nasıllarmış diyerek Mazda 3 ve Mazda 6 test etmek üzere servise gittik (Opel servisine yakın olduğu için, İnsignia testi sonrası) Oturup iç mekan malzeme kalitesini vb görünce test etmeye bile gerek duymadık açıkçası...

Dış görünüşleri güzel bakalım nasıllarmış diyerek Mazda 3 ve Mazda 6 test etmek üzere servise gittik (Opel servisine yakın olduğu için, İnsignia testi sonrası) Oturup iç mekan malzeme kalitesini vb görünce test etmeye bile gerek duymadık açıkçası...

Opan Mazda mı acaba? bahsettiğim Insignia'yı kötüleme yorumlarını oradaki bayan yapmıştı :D

O kadar iyi yani:)

mazda iyi araba. kaliteyi, piyasada tutulma durumuyla belirlemek son derece yanlış olur.

Eylülden itibaren 80bin tl den satılmaya başlancakmış..

aracı uzun yolda kullanma fırsatına eriştim :D
düzgün asfaltta otomatik vites aracımla 190 km hıza ulastım.Aracın bu hızdan hic etkilendiğini görmedim araba titremiyor bile.
tek eksisi yakıt tüketimi diyebilirim.

aracı uzun yolda kullanma fırsatına eriştim :D
düzgün asfaltta otomatik vites aracımla 190 km hıza ulastım.Aracın bu hızdan hic etkilendiğini görmedim araba titremiyor bile.
tek eksisi yakıt tüketimi diyebilirim.

Normalde lastiklerin balansı düzgün olan bir araç o hızda titremez zaten :D

Normalde lastiklerin balansı düzgün olan bir araç o hızda titremez zaten :D
meganeda kullandım araç aşırı hız yaptığını hissettiriyordu.Fakat mazdadaki başka birşey hele otomatik vitesle beraber bilgisayar oyunu gibi birşey.Araçla yüksek hız yaptığımı hissetmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri