hoş bir tasarımı var ama ülkemizde pek tutulmadı nedense
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoş bir tasarımı var ama ülkemizde pek tutulmadı nedense
insigniya ile opel sınıf yükseltmenin ilk adımını atmıştır. bu gün kü model için aynı segmentteki audi ile kıyaslama belki etik olmaz ama su gerçekki eski vectra da değil. başka bir gercekki mazda nın rakibi vectra idi . avensis ve mondeonun olduğu gibi.
opel yeni astrasıylada insigniyasıylada gözüne vos vosu kestirmişti ve hedeflerine ulaştı .
yani diğerlerini sallamadı bile golfe karşı yeni astra passat a karşı insigniyayı yaptı ve istediğini aldı . bundan sonraki senelerde audi yi rakip alacak...
Yüksek hızda aracın fren yapıldığında çok savrulduğu yönünde yorumlar var.
Insignia forumunun sahibiyim, hiç öyle birşey duymadım, nerede konuşulmuş bu yorumlar?
biri Ankara'da biri İstanbul'da olmak üzere 2 sefer son anda farkettiğimiz sapağa girdik, fren yaparak, sıfır understeer..
Mazda 6'yı geçen ay Opan'da inceledim, konsol kaplaması haricinde beğenmedim.
kullanışsız geldi, tavan kaplamasının da garip bir şekli var, sanki sunroof'un kalınlığı 20 cm felan varmış gibi çıkıntı yapmışlar iç tarafta
aracı tanıtan bayanın da Insignia'yı kötülemesine anlam veremedim, ikisi de aynı kişinin zaten
bu testtekinden daha çok spin attırabileceğini düşünen varmı?
hemde fren yaparak?
/watch?v=wlr2CSW8OHw
http://www.youtube.com/watch?v=wlr2CSW8OHw