Maziiden aklınızda kalanları yazarmısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
heman ve voltranıda unutmayalım

pokemon sabah 9 da baslardı ben sabahcı olurdum öğlencier anlatırdı bizde kızardık anlatma öğlen 3 de izleyelim diee ne ünlerdi ya...
taso wardı allı ballı wardı leblebi tozu meybuz aklıma geldikçe duygulandım şimdi yaa kartlar wardı kart oynardık ne günlerdii :(:(

mahalle aralarında sedye şeklinde tahtalarda dut satanlar vardı,
terazi benzeri bir düzenekle omuzlardan zincirlerle sarkıtılan yuvarlak tahta kaplarda yoğurt satanlar vardı,
bakkallarda gaz yağı satılırdı,
atlarla ve ya eseklerle zeytınyagı satılırdı mahallelerde,
şamtatlıcılar vardı,macuncular vardı,........vardı da vardı,fazla mı eskiye gittim ne :)
abi başka neler vardı anlatsana senin çocukluğunda delikli paralarla osmanlı sikkeleride varmıydı :)
benim hatırladığım bilyalılar vardı 3 tekerlekli ve 4 tekerlekli :)

Atari vardı

benim maziim kızkaçıran torpil ve füzeden ibaret

hpesinin içini açıp boruya doldurur şıkıştırıp ağzını kapatırdım ve güüüm

ara sıra arac egsozu içine attıım bile olmustu eskiden çok yaramazmısım :(

deniz gözlüğü takıp boncuklu tabancalarla savas ypardık bende mp5 ile baretta vardı

arkadas çifteli tüfegi ile beni hep vuruyodu uzaktan :(

dondurma külahı üstüne kaymak koyarlardı kaymakla külah arasında bir numara olurdu. çekilişe girerdik. bi keresinde futbol topu kazandınız yazmıştı. topu aldım bildiğin naylondan :D ama olsun çocukluk işte. o topla oynamadım hiç. ;) eskimesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ;)

bizim 124 vardı...bide anadollar...aneannem vardı ve babam..uçurtmam vardı hiç ucmayan,ve erik ağacımız vardı mayhoş mayhoşş.şişelerde ayran vardı el yapımı ama hiç tost alamazdık..eskiden vardı,hepsi eskiden

sabahın köründe ziraat bankasının bedava sinema gösterimi vardı. top bulamayınca teneke kutu vardı :) bisikletin freni genelde ayakkabının tabanı olurdu. mahallede comador u olan kraldı :) cadillac taksiler vardı ( hayal meyal), taksici mustafa hala var :) (70 yaşında allah uzun ömür versin) apartmanın içine girip bağıran sucular vardı.

üff amma eskimişiz!!!

Geri