ehee solo test nerden aklına geldi benim vardı.... jetonlu telefonların jetonlarını deler ip bağlardık süre bitmeye yaklaşınca ipi çeker süreyi yeniden başa alırdıkk... bide cız oynardıkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
walla helal olsun abi ne diyelim çok ballıymıssın ben hep ütülürdüm bak o aklıma geldi ütüldükçe bakkaldan koşa koşa giderr alırdım bakkalcı amca derdi anlaşılan yine ütüldün derdi eski günleri hatırladım bakyaaa ahh ahh sorumluluk sahibi olmak zorya eskiden dert yok tasa yok oyna durfutbolcu kartları vardı benim 4000 tane olmuştu onlardan
sercan sen nediyonya gitmek istemezdim bide öle bişey vardı sercan illaki ilk verdikleri anda izlemek isterdim 3den sonraki bölümü açıkcası beni pekcezbetmiyordu ama çok güzel günlerdi 3de izlerdim sonra arkadaşlarımın tek tek zile basar taso oynardık walla çok güzel günlerdiyapokemon sabah 9 da baslardı ben sabahcı olurdum öğlencier anlatırdı bizde kızardık anlatma öğlen 3 de izleyelim diee ne ünlerdi ya...
taso wardı allı ballı wardı leblebi tozu meybuz aklıma geldikçe duygulandım şimdi yaa kartlar wardı kart oynardık ne günlerdii
ehee solo test nerden aklına geldi benim vardı.... jetonlu telefonların jetonlarını deler ip bağlardık süre bitmeye yaklaşınca ipi çeker süreyi yeniden başa alırdıkk... bide cız oynardıkk
plastik tek tekerlekli ve tekerlege baglı zilli olan, önümüz sıra iterek kullandığımız oyuncak vardı cok meşhur adı neydi sahi , süper telli arabalar vardı , yönünü bulan uzay tankları vardı tepesınde pervaneli o zamanlar devrımdı yıl 1975 ,
tipitip cikleti vardı,plastik kaplarda leblebi tozları vardı pipetlerle yer ve bol bol hapşırırdık ,troleybüsler vardı,cok meşhur balkan ve sindrella bisikletleri vardı bir de polo,.....ne vardı diye düşünürken insan o günleri tekrar yaşıyor