Meguiars M 205 + Meguiars Nxt Wax Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Meguiars M 205 + Meguiars Nxt Wax Uygulaması

Süper ssüperr.. Elinize sağlık.. Muğla taraflarına gelirseniz benim beyaz aracada beraber uygulayalım :)

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Süper ssüperr.. Elinize sağlık.. Muğla taraflarına gelirseniz benim beyaz aracada beraber uygulayalım :)
Tabi ki vakit bulduktan sonra neden olmasın :)
yorucu ama sonucu görünce mükemmel oluyor
yapılan işleme değiyor..

bugrakorkmaz link' Alıntı:
Sen yoksa yardim icinmi surekli muglaya cagiriyosun benide.

Hakan bey ellerinize sağlık, çok güzel omuş, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Birader bende bir polisaj makinası arıyorum fiyatlar oldukça farklı... Önemli olan devir ayarının olması diye biliyorum. ne tavsiye edersin... bir de makinayı nereden ve nekadara aldın

Fırsat buldukça Nxt'yi uygulamanı tavsiye ederim (ayda 1 defa olabilir), 6 ay kalacağını sanmıyorum.

warlordares link' Alıntı:
Birader bende bir polisaj makinası arıyorum fiyatlar oldukça farklı... Önemli olan devir ayarının olması diye biliyorum. ne tavsiye edersin... bir de makinayı nereden ve nekadara aldın
Uşak'ta buluşalım bir haftasonu :)

thejazz link' Alıntı:
Uşak'ta buluşalım bir haftasonu :)

:) ... valla senle bir buluşamadık oğuz kardeş.... ya ben geliyorum sen yoksun.. ya da sen geliyorsun...

Bu aralar gelemeyeceğim maalesef haziranı bulur... İşler çok.... Doktora çalışmaları malum .... Kayınpeder gelip gidiyor artık bize... :D

beklerim yolun düşerse.

warlordares link' Alıntı:
:) ... valla senle bir buluşamadık oğuz kardeş.... ya ben geliyorum sen yoksun.. ya da sen geliyorsun...

Bu aralar gelemeyeceğim maalesef haziranı bulur... İşler çok.... Doktora çalışmaları malum .... Kayınpeder gelip gidiyor artık bize... :D

beklerim yolun düşerse.
İnşallah :) Bu hafta gelebilirim ben. Serviste aracımı yıkamışlar  fırçayla :( 1 kere fırça değmesi bile yetiyor, böylece anlamış oldum :) Kılcal doldu arabam  kızgınkırbac

thejazz link' Alıntı:
İnşallah :) Bu hafta gelebilirim ben. Serviste aracımı yıkamışlar  fırçayla :( 1 kere fırça değmesi bile yetiyor, böylece anlamış oldum :) Kılcal doldu arabam  kızgınkırbac

ya aslında çok da kafaya takmıyorum... işin içine girince ekonomi çok bozuluyor yok o alınacak yok bu... derken bakmışsın hiçbirşey yapamamışsın... :D o zaman da sıkılıyorum açıkçası... fırsat olacak da güneşsiz güzel hava bulacanda... vs vs... aslında batıkent daha iyi bu işler için... bende oraya mı götürsem diye düşünüyorum 6 ayda bir gittiğimde yaparım artık :D

Geri