Evet abi fuar falan pazarlama çalışmalarım iyi sonuçlar veriyor..Bana bi asistan lazım..
Buyrun benimmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet abi fuar falan pazarlama çalışmalarım iyi sonuçlar veriyor..Bana bi asistan lazım..
ustam bu bursadaki merkan otomotiv carbon clean i senin dedigin cihazlar ve de kimyasallar ile mi yapıyor
bir de burası egr iptalini temiz ve sorunsuz bir sekilde yapabiliyor mu ( sen mutlaka iptal ettir diyorsun onun için soruyorum )
şimdi rapid i verdin bana da bu uyum sorunu yasamaması icin ek olarak degistir dedigin parca var mı
cunki benim arac gene 1600-1700 devir arası ataklaşıyor ( ki bunu rapidsiz de aynı aralıklarda yapıyor du ) arac en fazla 2. ve de 4. viteste fark ettirdi rapid i bundan once en atak vitesim 3. vites ti
Kazasız belasız sürüşler dileğiyle esen kalın..[/quote' Alıntı:tesekkur ederim...
tesekkürlerSkn yi iyi tanırım..
o yüzde 20 sizin aracınız için geçerli deil..Ama güçlenen her motor sakin kullanıldığında kilometre bazında eskisine göre daha az yakıt tüketir..