Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

çipden önce mazot ışıgı yanarken 40 ytl mazot alınca 200kmde ışık tekrar yanıyordu.çipten sonra 40 ytl mazot aldım şuan 210 km civarı ışık daha yanmadı.şehir içi trafiginide girdim dur kalk 45 dk kadar bakalım kaçta yanacak.tabi ufak uzamalarda var trafik müsaitken.deneme maksatlı

usta bnm araç 1.7 dti corsa. hava filtresi olayı havayı daha rahat aldıkca bağırır die biliyorum ama bnde hava filtresini komple çıkartsamda motor sesinden ses duyulmuyo :) bu demek oluyo ki kralı gelse hava filtresinin bnm arabayı öttüremez anlamına mı geliyo yoksa ben herşeyi yanlış mı biliyormuşum :)

mehmet usta...
benim EGR yi iptal etmeyi unuttun!
o kadar gazlayacagımıza etseydik yahu egr yi iptal!
yapılması kolay bir işlemse anlatıver de ben halledeyim

usta bnm araç 1.7 dti corsa. hava filtresi olayı havayı daha rahat aldıkca bağırır die biliyorum ama bnde hava filtresini komple çıkartsamda motor sesinden ses duyulmuyo :) bu demek oluyo ki kralı gelse hava filtresinin bnm arabayı öttüremez anlamına mı geliyo yoksa ben herşeyi yanlış mı biliyormuşum :)

Dizel motor dan hava emiş sesi alamazsanız..Senin bildiğin benzinliler için..

Eksozdan ses istioyorsan eksoz hattında hiç susturucu ve kat bırakmayacaksın..8 cm boruyla arkaya kadar gelecek boru..bide chip patlattınmı corsa b gsi dan daha eksantrik bir ses alırsın..

mehmet usta...
benim EGR yi iptal etmeyi unuttun!
o kadar gazlayacagımıza etseydik yahu egr yi iptal!
yapılması kolay bir işlemse anlatıver de ben halledeyim

Ölemi hay Allah harbiden unutmuşum.. Ama feribota az zaman kalmıştı gitmem gerekiyordu..Birde EGR ööle kolaycanak iptal edilemiyor..10 lokma ara kol cırcır lazım tornavida lazım kerpeten lazım contası lazım ..(: yani ayaküstü olmuyor..Helehele siz hiç kalkışmayın o işe çok ters bir yerde valf.. Yine bir servisden destek alıcaksınız..

Dizel motor dan hava emiş sesi alamazsanız..Senin bildiğin benzinliler için..

Eksozdan ses istioyorsan eksoz hattında hiç susturucu ve kat bırakmayacaksın..8 cm boruyla arkaya kadar gelecek boru..bide chip patlattınmı corsa b gsi dan daha eksantrik bir ses alırsın..
8cm mi :eek:
60 lık felan demek istedin sanırım.

bir sual

bir sualim olacakti:

burda bir arkadasimin meriva 1.3 dizeli var. gücü cok az oldugu icin yakiniyor. aleti güclendirmek icin neler yapabiliriz? (alamanyada oldugumuzu hatirlatirim)

bir sualim daha olacakti:

burda ebayde laptopa takilan tech2 modulu var. adamin yazdigi yaninda cd gönderdigi.o cd'de de aracin softwareini degistirebilecegim ve arabaya en az %10 güc katacagi söyleniyor. mümkün müdür?

simdiden sagolun

bir sualim olacakti:
burda ebayde laptopa takilan tech2 modulu var. adamin yazdigi yaninda cd gönderdigi.o cd'de de aracin softwareini degistirebilecegim ve arabaya en az %10 güc katacagi söyleniyor. mümkün müdür?

o aletten almaya bende niyetlenmiştim bi ara da sonra ne gerek var dedim. öyle birşey mümkün olacağını hiç sanmıyorum... Ama yine de merak ettim, mümkünse harika olurdu...

bir sualim olacakti:

burda bir arkadasimin meriva 1.3 dizeli var. gücü cok az oldugu icin yakiniyor. aleti güclendirmek icin neler yapabiliriz? (alamanyada oldugumuzu hatirlatirim)

bir sualim daha olacakti:

simdiden sagolun

O konuda Tech 2 kullanan ustalar daha net cevaplar verirler..Tech2 nin araçlara software yükleyebildiği gerçek..Ama modifiyeli dosyayı nerden bulupda arabaya aktaracaklar bilmiyorum..Opelin çekişi düşük şikayeti ile servislere gelen 1.3 lere dediğiniz gibi %10 luk güç artışı sağlayacak bir program attırdığını duymuştum..Bir çok alman şirketi var Elektronik Modifikasyon üzerine..İsterseniz box larını kullanın isterseniz bir tuning garaj da Chiptuning yaptırın..Verim alıcaksınızdır..

Bremene Selamlar..

Geri