Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

slm ustam yaa ben araça Power System taktıracam ve adamları aradım sorduğum soru aynen şuydu

benim combo 1.3cdti 69bg gücünde bi aracım var ve bu aleti
taktığımızda bg gücü ne kadar olur tork ne kadar olur normal tork
1750-2500 devir arası 170nm bunu takınca cok randıman verirmi ve son
hızda ne kadar oynama olur dedim..

normal kullanımda %8 yakıt ekonomisi
performans kullanımında %12 artış olmakta. max. süratte biz değişiklik
garantisi vermesekte motorun kondisyonuna göre artma olmakta.dediler ve fiyat olarakta 1.150 ytl dediler sizce nasıl

Fiyat aşırı yüksek..700 ytl den fazla verme..85 Hp ve 210 Nm gibi bir değer alacaksınızdır..

Evet son sürrat çok fazla değişmez fakat o sürrate ulaştığınız zaman kısalır..

Yakıt sarfiyatı ile ilgili bilgiler doğru..

Saygılar..

Selam Usta,
Ben arabanın dış modifikasyonun bitirdim gibi artık motor modifiyesine geçmek istiyorum. Şuan araba 75 beygir. Çip, hava filtresi ve egsoz işlemleri ne kadar tutar? Maddi açıdan çok fazla üzülmeden nerden başlıyım? İşlemlerin fiyatı hk. ayrı ayrı bilgi verebilir misin? Bir de Hangi işlem % kaç bg arttırır? Bir de İzmir'de çip neresi yapar ? Yardımların için şimdiden sağol. (Çok sordum galiba)

Selam Usta,
Ben arabanın dış modifikasyonun bitirdim gibi artık motor modifiyesine geçmek istiyorum. Şuan araba 75 beygir. Çip, hava filtresi ve egsoz işlemleri ne kadar tutar? Maddi açıdan çok fazla üzülmeden nerden başlıyım? İşlemlerin fiyatı hk. ayrı ayrı bilgi verebilir misin? Bir de Hangi işlem % kaç bg arttırır? Bir de İzmir'de çip neresi yapar ? Yardımların için şimdiden sağol. (Çok sordum galiba)

Ha ustam araç 2003 1,7 DTİ corsa :)

Aracına ilk olarak Chip yaptırmalısın..Çünkü en az maliyetle en fazla güç bu şekilde alınıyor..Araç standart turbosuyla 100 Hp civarına çıkıyor..Turbo modifikasyonundan sonra 120 Hp lere ulaşılabiliyor...Hava filtresi falan çok önemli modifikasyonlar deil ama KAt iptali ve susuturucuların ipital edilip eksoz hattının kalınlaştırılması bi hayli üst devirleri açıyor..Birde tampona delik açıp bir direk hava filtresi çıkartırsanız turbo biraz daha fazla basabilir..İzmirde Superchips var best servis..fiyatlar kazık ve 95 hp vaadediyorlar..Sen gel istanbula..(: chip 600 turbo 800 gibi maloluyor

benim bi sorum yok
ama tesekkur etmek istedim ...
supersiniz.. forumu 1 den 8 kadar okudum.

aynı sizin araç gibi biri sadece yazılımla 75 bg.den 90bg.ye çıkarmış aracın gücünü serviste karşılaşmıştım kendisini tanımıyorum

Geri