Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

herkese merhaba güzel bi sayfa olmuş walla . bende vectra 2.0 dtı var 2001 model kontağı kapatırken arabada tıtreme oluyo motorda bu normlami eğer değilse sorun nedir ve nasıl giderilir.

Motor kulakları olabilir..Piston kafasındaki kurumdan olabilir..Yakıt pompası yakıtı bir anda kesemiyordur, pompadan olabilir..

Her halukarda Team Opele uğramanız gerekecek sanırım..

http://www.opelteam.net/

selam...
şirket aracı kullandığımdan sadece haftasonları kullanabıldıgım 2003 model corsa 1.7 dti aracıma 90000 bakımı kaca malolur. aracı gecen sene eylül gibi 78000 de aldım ve hemen trıgerı degıstırdım ılk iş olarak.. su an 85000 de. 80000 de yagını değiştirdim. fazla km yapmıyorum. araç yatıyo:=(
yakısıda fena degıl sehır ıcı 130 gıbı yakıyor. şirket aracı 1.3 ford fıesta oda 110 klıma acık 130 yakıyor.
bu aracın direksiyonu fiestamdan cok daha hafif ancak sabıt. yanı asagı yukarı hareket etmiyor. .bu direksiyonu aşagı almanın bır yolu varmı.birde sol koltugun one yatırıp arkaya yolcu gecmesıını saglayan parcası yok. bu parca sızde varmıdır varsa fıyatı nedır. hurdacılarrda bulamadım.
paylaştığın bilgiler için teşekkürler. eline emeğine sağlık...

Aracınızın filtrelerini ve motor yağını değiştirip fren ayarı yaptırmanız şimdilik kafii..

Birde Carbon Clean yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim..

Araç yattığı için lastik aksamını ara ara kontrol ettirmeniz menfaatinizedir..

Yakıt tüketimi özellikle kurum temizliğinden sonra bir miktar düşecektir..

aracın direksiyonunu hareket edebilir hale getirmek zor ve maliyetli bir iş..

Bahsettiğiniz parçayı resmi parça kanallarından rahatlıkla temin edebilirsiniz..

Bu bakımlar ve parça tedariği için Team Opel servisi size yardımcı olacaktır..

ustam benim aracın mtorunda yeni farkettigim bir iki sorun oldu bi yardım ediver
ozellıkle 4. vitesten 5. vitese gecmek icin 60-100 km arası ivmelenmede 2000 d/dk civarı 80 km hız gibi aracın onu, ozellıkle de hafif yukarı egimde olursa, HOPLAMA yapıyor; sanki kaputa birisi oturmus da arabayı sallıyor gibi bir his. eski ataklıgı da kaybolmus gibi geliyor bana. Bir de hareket esnasındayken azcık zorlandıgı an stop ediyor. Hareket ederken(giderken) de stop eden arac pek gormedim ben. Carbon cozer mi bunları

Carbon illaki etkili olur..

Sürratlerde biraz daha düşük vitesleri kullanmanızı tavsiye ederim..Bi nevi araç bayılıyo gibi geldi bana..

Merhabalar.2000vectra Cdx 2,0.radyatöre 1aydir 2kere 1-1,5 Lt Su Ekledim.kaçiranini O Kadar Baktim Bulamadim.neden Olur Acaba.yardimlarinizi Bekliyorum.

Radyatör Suyu

Merhabalar.2000vectra Cdx 2,0.radyatöre 1aydir 2kere 1-1,5 Lt Su Ekledim.kaçiranini O Kadar Baktim Bulamadim.neden Olur Acaba.yardimlarinizi Bekliyorum.

herkese merhaba. acil.. ustaya bende bişey sormak istiyorum..
benimde bir süredir motor arıza ışığı yanıyor, ışık yandığında araba gaz yemiyor. kalkışlarda resmen hacı murata bile kafa tutamıyor. servise gittim beyinden dediler ama tamirini yapamadıklarını söylediler. parça olarakta pahalı dediler. Tech 2 cihazına bağladıklarında P.1122-2, P.1550-A, P.1120-8, arızalarını tespit ettiler. servisin birisi, yolda bırakmaz kullanabilirsiniz diyor, bir diğeri acilen çözülmesi gerekiyor yoksa daha büyük bir problem çıkartabilir diyor ne yapıcağımı şaşırdım. gidebileceğim bir yer varmı? fiyat ne tutar? acil önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler

Son düzenleme:
herkese merhaba. acil.. ustaya bende bişey sormak istiyorum..
benimde bir süredir motor arıza ışığı yanıyor, ışık yandığında araba gaz yemiyor. kalkışlarda resmen hacı murata bile kafa tutamıyor. servise gittim beyinden dediler ama tamirini yapamadıklarını söylediler. parça olarakta pahalı dediler. Tech 2 cihazına bağladıklarında P.1122-2, P.1550-A, P.1120-8, arızalarını tespit ettiler. servisin birisi, yolda bırakmaz kullanabilirsiniz diyor, bir diğeri acilen çözülmesi gerekiyor yoksa daha büyük bir problem çıkartabilir diyor ne yapıcağımı şaşırdım. gidebileceğim bir yer varmı? fiyat ne tutar? acil önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler

bi modelini belirt abicim..

Geri