2001 astra hb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba...
bende 2000 model vectra dtı 16v var. ve motor ısınana kadar normalden fazla gürültü yapıyor acaba yağdan kaynaklanıyo olabilir mi? bu araç için hangi yağı kullanmak gerekir.
bir başka sorumda normalde 20 lt ile 300-350 km yol yapıyorum ama bazen bu 200 kmye kadar düşüyo klimanın bu kadar etkisi var mı yoksa başka bir neden olabilir mi?
son sorum ise çok çok arada bir yapıyor olsada arabayı çalıştırıp kullandıktan motoru durdurana kadar bazen arabanın çok hantallaştığını düşünüyorum nedeni ne olabilir...
soruların yoğunluğu için kusura bakmayın cevaplar için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar...
chip le me ile frenlemenin ne alaksı var anlamadım benSelam,
Yazılarının çoğunu okumaya çalıştım.ama arada atladığım,görmediğim de olabilir.yine de bi sorayım dedim;
1) 2004 corsa cdti 70 hp ye chip takmanın + sı güç ve tork olarak nedir(yazılım olarak ve modül olarak)?
2) maliyeti nedir(yazılım olarak ve modül olarak )?
3) meriva,combo ve corsa c de aynı motor(1.3 cdti) kullanılıyor bildiğim.uygulanan yazılım yada modül hepsi için geçerli olurmu???
4) son olarak chip lenen corsa c ye frenler yeterli geliyormu? bence ona bi el atmak lazım gibi geliyor...
sevgilerimle,
chip le me ile frenlemenin ne alaksı var anlamadım ben
hız yapmadıktan sonra ne diye fren kuvvetlendirilmesi lazım etsin ki
chip benim bildigim kadarıyla son hızı falan da etkilemiyor
aracın aerodinamigini ve yol tutusunu degiştirmiyor agırlıga mudehale de bulunmuyorsunuz bi düşünün derim ben bu yazdıklarınızı