Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

dergideki haberi yeni farkettim
valla ne deyim yuregime su serpildi mehmet bey
bu taraflarda pek bilinmiyor bu uygulamalar galiba
azıda lpı ve pı ayrımından bahsedilmiş
bana taktıgın rapid hangisidir?
bu arada bugun arac gaz vermeme ragmen devir yukseltmedi
stop ettirip tekrar calıştırınca toparladı bunun rapid ile bir alakası var mı?...

Yok sanmıyorum..

Senin Rapid in LPI..

Astralar ara sıra bu tür elektronik takılamlar yaşatabiliyor..

Evet uygulama henüz bilinçli dizel kullanıcıları tarafından farkediliyor..Ama bu tür enformasyon çalışmaları devam ettiği sürece daha da yaygınlaşacaktır..

Merhaba,

Bende 1,3 dizel astrama powersystem taktırdım yaklaşık 2 ay önce, ama 1.100 ytl ye, şimdi siz 700 ytl den fazla verilmez deyince içime oturdu valla. Gerçi çok memnunum, hiç problem çıkarmadı, yaklaşık 20bg ve 50 tork artırdığı söylendi, daha ölçtürmedim ama çok farketti araba. Benim sormak istediğim sizin taktığınız modül ile bu modül arasında (bg ve tork artışı) fark varmı? Modül bu artışı nasıl sağlıyor, nelerde değişiklik yaparak bu güç elde ediliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

herkese merhaba güzel bi sayfa olmuş walla . bende vectra 2.0 dtı var 2001 model kontağı kapatırken arabada tıtreme oluyo motorda bu normlami eğer değilse sorun nedir ve nasıl giderilir.

selamlar.. gerçekten çok güzel topik olmuş. baştan sona okudum..

mehmet gazihan kardeş tebrik ediyorum seni. dizel araçlar konusundaki teknik bilgini ve verdiğin cevapları ilgiyle takip ediyorum. kafamızdaki birçok soru işaretlerini ortadan kaldırdın. şu an anadoluda çalışıyorum.. istanbula arabayla yolum düştüğünde yanına uğrayıp benim corsa ya da chip yaptıracağım.

skyeye kardeş senin arabanda çok hoş.. spoylerinin aynısından nerde bulabilirim..

teşekkürler..

Merhaba,

Bende 1,3 dizel astrama powersystem taktırdım yaklaşık 2 ay önce, ama 1.100 ytl ye, şimdi siz 700 ytl den fazla verilmez deyince içime oturdu valla. Gerçi çok memnunum, hiç problem çıkarmadı, yaklaşık 20bg ve 50 tork artırdığı söylendi, daha ölçtürmedim ama çok farketti araba. Benim sormak istediğim sizin taktığınız modül ile bu modül arasında (bg ve tork artışı) fark varmı? Modül bu artışı nasıl sağlıyor, nelerde değişiklik yaparak bu güç elde ediliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Siz memnunsanız para pul önemli deil..Ben bütün modülleri birbiriyle kıyasladım..Power system rapid ve alpine in altında performans sergiliyor..Daha fazlasını istiyorsanız artık chiptuning e terfi etmelisiniz..

selamlar.. gerçekten çok güzel topik olmuş. baştan sona okudum..

mehmet gazihan kardeş tebrik ediyorum seni. dizel araçlar konusundaki teknik bilgini ve verdiğin cevapları ilgiyle takip ediyorum. kafamızdaki birçok soru işaretlerini ortadan kaldırdın. şu an anadoluda çalışıyorum.. istanbula arabayla yolum düştüğünde yanına uğrayıp benim corsa ya da chip yaptıracağım.

skyeye kardeş senin arabanda çok hoş.. spoylerinin aynısından nerde bulabilirim..

teşekkürler..

Eyvallah Teşekkürler..

Geri