mehmet bey 2004 model merivayı servise götürdük hız sabitleyici taktırmak için beyinden kitli dediler bunun için bişeyler yapabilirmiyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevabın için saol kardeşim.aile aracı olarak dusundugunuze gore sakın bir suruş sitiline sahipsiniz ki ben de oyleyim
bu hızlarda disk ile kampana arasındaki farkı kullanma ihtiyacı hissetmezsiniz yani içinizde benim aracta arkalar kampana durmaz gibi bir kuşku olmasın
halen disk mi kampana mı tartışmaları yapılıyorsa bunun tek nedeni benim yogurdum ekşi dememelerinden ileri geliyor
tunnıng ve modıfıkasyonlu araclarda zaten 100 ve uzeri hp kapasitesini 150*160 civarına cıkartıyorlar ki işte bu kadar oynama ile birlikte cılgın surus tarzı suspansıyon degişimi kasa agırlıgına mudahaleler teker değişimler gibi aracın genel aerodinamigini bozan uygulamalardan kaynaklı fren desteginin arttırımına gidiliyor ki en dogrusu da budur DURDURAMAYACAGIN ARACI HIZLANDIRMA! kuralına istinaden
içiniz rahat olsun hiç bir ekleme lazım değil frenlere...
bi gün motor gücün artarsa anlıyacağından eminim..
Başlığa kattığın renk den ötürü teşekkür ederim..
:good:yine olgun bir davranış
konuya yaklaşım biçimim şu şekilde; Motor modifiyesi yapılmasa bile imkanlar ölçüsünde yol tutuş ve fren performansının arttırılması ile ilgili modifiye uygulamaları benim için daha kıymetlidir.Ve mantığım şudur motora 1 harcıyorsanız frenlere amortisörlere yada lastiklere de en az 1 harcamalısınız
Hele ki motor gücünü belirgin bir şekilde tork ile beraber arttırıyorsanız fren balatalarını daha yumusak olanlar ile değiştirmekte amortisörleri kontrolden geçirmekte fayda var
mehmet bey 2004 model merivayı servise götürdük hız sabitleyici taktırmak için beyinden kitli dediler bunun için bişeyler yapabilirmiyiz
Eyvallahbenım gerek olmadıgını dusunmem tamamıyla masraf masrafı doguruyor dusuncesıne karsı cıkmak ıcındır
araclara modıfıye ışlemını bıle ben gereksız goruyorum ancak motora box taktırdım cun kı arac gıtmıyordu onun dısındakı modıfıkasyonişlemleriyle ilgilenmedigim ve de para harcamayı pek dusunmedigim için buradan goruslerımı belirttim dinlediginiz için teşekkur ederim
forum budur işte...