Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Merhabalar Mehmet Usta,

henüz tam karar vermesemde 90% ihtimalle box tercih edeceğim, zira 1 yıl daha garantim old.dan aracın kazara serviste chip modifikasyonu puf olmasın diye (servis kazalarına karşı 1 yıl garanti gibi bir uygulaman yoksa tabi:) ). Sorularıma gelince,

1- Cihazın güncel fiyatı nedir acaba?
2- Servise giderken kendim söküp takabilir miyim tekrar?
3- Senin oraya gelip Mehmet usta'nın yeri nerde desek herkes bilir mi? yoksa bu işi kolaylaştıracak tel no açık adres yada basit tarif var mı?
4- Box'ta da önce ve sonra dyno yapıtor muyuz?
(Hevesten ne soracağımı şaşırdım:P)

Teşekkürler & Saygılar...

Son düzenleme:
Merhabalar Mehmet Usta,

henüz tam karar vermesemde 90% ihtimalle box tercih edeceğim, zira 1 yıl daha garantim old.dan aracın kazara serviste chip modifikasyonu puf olmasın diye (servis kazalarına karşı 1 yıl garanti gibi bir uygulaman yoksa tabi:) ). Sorularıma gelince,

1- Cihazın güncel fiyatı nedir acaba?
2- Servise giderken kendim söküp takabilir miyim tekrar?
3- Senin oraya gelip Mehmet usta'nın yeri nerde desek herkes bilir mi? yoksa bu işi kolaylaştıracak tel no açık adres yada basit tarif var mı?
4- Box'ta da önce ve sonra dyno yapıtor muyuz?
(Hevesten ne soracağımı şaşırdım:P)

Teşekkürler & Saygılar...

1- _____
2- Evet takabilirsin..Çok çok kolay
3- web siteme bakabilirsin..
4- tabiki..

Biraz Reklam Olcak Bel Ki Ama Mehmet Cigime Guven Gerisini Merak Etme Sen Cagrisim Yaptiriyor Bi Yerlerden Ama...

selam mehmet usta ...
gecenlerde tesadufen arabanın hahare gostergesıne baktım...
ibre kırmızıdaydı..
kenara cektım bekledım..
sogutma suyu kalmamıstı..
suyu tamamladım..
sonra tekrar etmedı.
fakat sogutma suyunun içinde yağ görüyorumm.sebebi nedir..?
nasıl giderilir?
selamlar....

Ne kadar yağ ???

sadece gökkuşağı renginde bi tabakamı yoksa suyun rengini değiştirecek kadar yoğunmu

şimdi hocam hesaplıyorum 1000km de 0.400 0.500 ml yağ eksiltiyor serviste buna normal diyor. sence normal mi?vectra c 2004 1.6 araç 70000 de

evet aynı arabadan bende de var aynı sorun.. aslında sorun değil... genel olarak ecotec motorların ve özellikle vectra c lerde görülen bir durum.. özellikle de ultra sentetik yağ konduğu zaman daha fazla sıkıntı oluyor.. ben 1 önceki yğ değişimimde shell ultra helix mi ne koydurmuştum 6200 km de yağ ikaz lambası yandı.. şimdi castrolün sentetik yağından koydurdum 9000 km falan oldu daha birşey yok.. çubuktan da kontrol ediyorum gayet normal..

bu arada mehmet ustaya da helal olsun adam aşmış kendini.. bir an içimden keşke dizel bir aracım olsa da mehmet ustaya ne var ne yok sorsam da kafasını şişirsem diye geçti..

son bir buçuk saattir bu başlığın 15 sayfasını ve 285 mesajı okuyorum... bu ne ya macera filmi gibi kesilmiyorum...

benim elektronikle ilgili bir problemim var aracım görüldüğü gibi vectra b .
sarj dinamomda bir arıza var bundan dolayıakü iyi sarj etmiyo.gecen hafta araba 10 gün kadar yattı ,yeni (daha 4 aylık akü)akü marjsı basmadı.vurdurarak calıştırdık neyse.
ama sonra dümesine basınca kendiliginden acılıp kapanan camlar şimdi otomatik acılmıyo yani sürekli dümeye basmak gerekiyo.
bunun akünün zayıf olmasıyla bir ilgisi olabilirmi

Geri