Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)
asıl amacım alt devirlerdeki agırlığı kaldırmak.biliyosundur bizim araçları 3500 devire kadar gaza basmıyosun gibi o hantallığı kaldırabilirmiyim asıl derdim o
maliyeti ortalama nekadar olur ustam sana zahmet bilgi verebilirmisin
asıl amacım alt devirlerdeki agırlığı kaldırmak.biliyosundur bizim araçları 3500 devire kadar gaza basmıyosun gibi o hantallığı kaldırabilirmiyim asıl derdim o
maliyeti ortalama nekadar olur ustam sana zahmet bilgi verebilirmisin
mehmet bu resimlerini koydugun astra 4300 devir gibi 240 km de ama hangi viteste bilmiyorum tabi ki... bizim araclar asfaltta acaba en fazla kac devire cikabiliyorlar... sadece merak ettim
konuya kimse yazmaz oldu... ben yazim bari...sen takarsan butun millete kutuyu adamlar gaza basmaktan forma yazmaya vakit bulamazlar demistim bak oldu iste... kendin cal kendin oyna...
kesinlikle hissediyorsun araba standart 90 beygir ve 3te 1 i kadar üstüne koyulmus durumda haliyle daha agrasif ve heyecenlı bir sürüşü var.
he sonucta ucmuyo çoğu arabaya göre çok yüksek değerler değil ama 1.4 olduğu düşünülünce hiçte fena değil...