Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

Berat cım sokmussun motora 120 beygırı hala yetınmıyosun turbo pesındesın. nabcan bu arabayla NASA ya rakıp mı olcan :D

asıl amacım alt devirlerdeki agırlığı kaldırmak.biliyosundur bizim araçları 3500 devire kadar gaza basmıyosun gibi o hantallığı kaldırabilirmiyim asıl derdim o :)
maliyeti ortalama nekadar olur ustam sana zahmet bilgi verebilirmisin

bana yazdığı yazılımda alt devir ağırlıklı çalıştı ben o yığılmayı attım diyebilirim

mehmet bu resimlerini koydugun astra 4300 devir gibi 240 km de ama hangi viteste bilmiyorum tabi ki... bizim araclar asfaltta acaba en fazla kac devire cikabiliyorlar... sadece merak ettim

cüneyt motor o devri destekliyor..

gereken desteği verirsen asfaltta da o sürrati yakalarsın..

Chiptuning + Boxtuning

Bolduman :D

konuya kimse yazmaz oldu... ben yazim bari...sen takarsan butun millete kutuyu adamlar gaza basmaktan forma yazmaya vakit bulamazlar demistim bak oldu iste... kendin cal kendin oyna...:) :D :p ;)

genel anlamda 120 beygirden memnunmusun peki.adı gibi arabaya kattıgıda dikkat çekicimi

kesinlikle hissediyorsun araba standart 90 beygir ve 3te 1 i kadar üstüne koyulmus durumda haliyle daha agrasif ve heyecenlı bir sürüşü var.
he sonucta ucmuyo çoğu arabaya göre çok yüksek değerler değil ama 1.4 olduğu düşünülünce hiçte fena değil...

abi bende vivaro var 1.9 ctdı 2005 model buna göre bi chip yazılım v.b bir şey varmı araba biraz daha atak olsa iyi olur yani şimdiden teşşekkürler

Geri