Mehmet Usta (Elektronik modifikasyon ve Dizel Motor Problemleri)

abi peki bu işi ankarada yaptırabileceğimiz bir yer varmı senin tanıdığın bir yer mesela

bişi dikkatimi çekti usta.benzinlilere box takılmıyor mu turbosu olsa bile

90kw/122hp tsi için box ya da hip uygulaması yapıyor musunuz.122ler için best servis daha gelmiyor yanıtını vermişti.

yapıyorsanız maliyeti ne olur ve ne kadar extra güç sağlayabilirim.aracım özellikle 5800devirden sonra gücü azalıyor.hem o kesilme devrini 6300lere hatta mümkünse kesiciye kadar çekmek hem de alt-orta devir aralığını daha da keskin tutabilir miyiz.garanti kaygısı nedeniyle eğer box yapılabiliyorsa bikaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ciddi ciddi...

alırsan öyle 122 filan ararsın chipi box unu tabee:D

alsaydın şölee 170 liklerde Arslan benimle yanyana uzardın barii;):)

ama cidden ben begenmedim 170 likleri:(
220 e kadar yanyana gidiyoruz 230 gibi kesiliyor hatta:)

bişi dikkatimi çekti usta.benzinlilere box takılmıyor mu turbosu olsa bile

90kw/122hp tsi için box ya da hip uygulaması yapıyor musunuz.122ler için best servis daha gelmiyor yanıtını vermişti.

yapıyorsanız maliyeti ne olur ve ne kadar extra güç sağlayabilirim.aracım özellikle 5800devirden sonra gücü azalıyor.hem o kesilme devrini 6300lere hatta mümkünse kesiciye kadar çekmek hem de alt-orta devir aralığını daha da keskin tutabilir miyiz.garanti kaygısı nedeniyle eğer box yapılabiliyorsa bikaç ay içinde yaptırmayı düşünüyorum ciddi ciddi...

benzinli arabaya box takılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum..

Dimsport un bu taz bir ürünü de yok zaten..

Çok yakında Chiptuning yapılabilecek arabanıza..Biraz bekleyip chipletirsiniz..

chip aklımda ama garanti konusunda kimi sıkıntı yaşatır kimi elektronik arızası olmadıı sürece yaşatmaz kimi de beyini incelemedikleri için anlamaz diyor.o yüzden box tercihimdi.hiç bu tarz bi durumla karşı karşıya kalan oldu mu acaba.bi de tahmini fiyatı 500-600eu civarı mı olur....

mehmet kardeş, sen bi başlıkta fiyatlar hakkında açsana. mesela chip su kadar su araca bukadar sana şu kadar :) bakım bu parcalar bu parcaları sız alırsanız fıyat su vs... ne dersin... (forum kurallarına aykırı deıldır umarım) para yabancıya gıtmesın...

ustam bana da yardımcı olursan...devir saatii sabit durmuyor yanii rolantide çalışırken yukarı aşagıya oynuyor bunun nedeni ne acaba

Geri