Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim astrayla ilgili pek bilgim yok ama vectra c nin arkası çok geniş gelmiyor bana vectrada özellikle arka tarafta ortada oturmak hiçte rahat değil havalandırmanında etkisi var tabi arkadakinin rahatı için koltuğu öne çektiğimde bu sefer ben rahat edemiyorum başka bir markadan başarılı bir örnek verirsek megane bu konuda daha başarılı
Vectra çok geniş bir araç.Bagajı bile 500 ml.Koltukları öne yatırırsak daha da geniş oluyor.İçinde oturunca kendinizi rahat hissediyorsunuz.Zaten vectra kendi sınıfındaki en konforlu ve geniş araçlardan birisidir.
Sırf uzunluk yeterli değil. İç tasarım ön konsol kapı kolları, tabanın şekli filan da iç mekanın genişliğinde önemli rol sahibi, iyi tasarlanmış bir mekan çok daha uzun geniş bir araçtakiden daha rahat ve ferah hissettirebilir.
sadece ölçülerde takılı kalmayın evet A4 kağıttan ufak ama onun nasıl tkin kullanıldığı ve verdiği ferahlık hissi önemli baktığınızda albea da 515 lt vectra da 500 lt bagaj hacmi var ama vectranın aldığı valizleri albea alamıyor çünkü dar kullanım alanı 515 lt değil