nice mercedesler dolaşıyor diyorsun da en basitinden sahibinden deki bmw ilanlarına bi göz atın km'leri nerelerde geziyor... problem yaratsa o rakamlara ulaşılmazdı zaten, ayrıca bu ödülleri de öyle motorun görüntüsüne ya da sadece fabrika verilerine bakıp oo bu çok iyi hızlanıyo ya da az yakıyomuş diye şak diye vermiyorlar, bmw bu konuda kendini kanıtlamış yıllardır da üst üste neredeyse tüm kategorileri topluyor, şöyle bi 90 sonrasındaki yılın motor ödüllerine göz atın derim, ayrıca yenilik konusunda da hep bir adım öndeler, hem motorda hem de diğer araç mekaniği mekatroniği sistemlerinde, sıralı 6 silindir bile tek başına yeterli cevap için... ben körü körüne hiçbirşeyi savunmam, fanatikliğim de yoktur, bu işin ehli olmuş adamlar... biraz inceleyip araştırmak gerek en azından ona buna laf atarken... kullanma konusuna gelince de m3 - 2.0 kompressor clk - 320cdi s kasa - 530 hepsini test ettim,
mercedes araçları kötülemiyorum bu konuyu da belirteyim,
neyse uzayıp gitmesin zevkler farklıdır öyle de olması gerekir ama bir konuda en iyi varsa bunu tekrar tekrar tartışmak yersiz.. kısaca mercedes ve bmw yi teknik olarak özetlemek gerekirse,
lüks hissiyatı ve konfor konusunda mercedes üstündür, ancak aktif sürüş, dinamik özellikler, motor, yol tutuş, performans oranı, ve bana göre en önemlisi olarak sürüş keyfi, sürüş hissiyatı konusunda BMW çoktan kendini kanıtlamış bir markadır...
mercedes araçları kötülemiyorum bu konuyu da belirteyim,
neyse uzayıp gitmesin zevkler farklıdır öyle de olması gerekir ama bir konuda en iyi varsa bunu tekrar tekrar tartışmak yersiz.. kısaca mercedes ve bmw yi teknik olarak özetlemek gerekirse,
lüks hissiyatı ve konfor konusunda mercedes üstündür, ancak aktif sürüş, dinamik özellikler, motor, yol tutuş, performans oranı, ve bana göre en önemlisi olarak sürüş keyfi, sürüş hissiyatı konusunda BMW çoktan kendini kanıtlamış bir markadır...