Ynt: Merhaba Değerli Arkadaşlar...
allah kaza bela vermesin...
allah kaza bela vermesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracınız hayırlı olsun diyorum güle güle kullanmanız dileği ile 3 gün ile ankara buluşmasını kaçırdınız bir sonraki sefere inşallah.mucahitduran link' Alıntı:Öncelikle herkese merhaba. Böyle güzel bir site oluşturup, bizleri güzel gelişmelerden haberdar eden ve böyle bir platform ile buluşturdukları için site sahip/sahipleri ile tüm moderatör arkadaşlara teşekkür ediyorum. Astra maceram geçen hafta "öylesine" showroom'ları gezerken bir kaç marka sonrasında Ankara-Konya yolu üzerinde bulunan Opal mağazasına girmemle başladı. Daha önceleri yolda gördükçe hoşuma giden Astra HB model aracın içine, dışına detaylı baktıktan sonra fiyatını öğrendiğimde hemen almaya karar verdim. Siparişi verdim İnşAllah önümüzdeki hafta Öarşamba günü 22.01.2014 tarihinde Mahogany Kahverengi Opel Astra HB 1.6 Edition araç Necvox navigasyon ve Landirenzo LPG'siyle elime ulaşacak. Öye olmadan önce takip etmiş olduğum konulardan hatırladığım kadarıyla bayilerin indirimleri önem arz etmekte. Aracımın kampanyalı anahtar teslim fiyatı 45.522 TL idi. Orada satıcı arkadaşa alıcı olduğuma dair ilk izlenimi verdikten sonra fiyat 44.750'ye düştü. Ertesi gün İstanbul yolu üzerindeki OPAN'a uğradığımda 44.500'e fiyat aldım. Aynı akşam ilk fiyat aldığım bayiyi arayarak durumu izah ettim. Oradaki yetkili arkadaş Tan Bey 44.250'ye aracın fiyatını indirdiğini, üzerine karter koruma ve park sensörünü de hediye edeceklerini bildirdi. Ve siparişimi bu bayiden vermiş oldum. Bugün itibariyle aracımın aynı modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatının 47.000 TL küsüre çıktığını gördüm ve zaten tatmin olmuş ruhum tekrardan tatmin oldu şimdilik bu kadar, araç hakkındaki her konuyu takip edeceğimi ve sizlerden gelecek her türlü tavsiyeye açık olduğumu belirmek isterim. Hayırlı akşamlar diliyorum.
Geç gördüğüm için kusuruma bakmayın, Bayi 1.900 TL Navigasyon ve 1.800 TL LPG ücretini ekstra koyuyor. Aracın değeri 44.250 + 1.900 TL Navigasyon + 1.800 TL LPG = 47.950. Fiyata LPG'yi ruhsata işletme parası dahil değil.Aydn link' Alıntı:Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Firma size bu fiyatı lpg dahil ve montajlı şekilde mi veriyor?
sallierim link' Alıntı:hayırlı olsun aldıgınız fiyat gayet güzel.yalnız sizin araca biraz yabancı oldugunuzu anladım. Bu nedenle uyarmak isterim.Aracınız gelince altına eğilip arka süspansiyonların birbirine bağlı olup olmadıgına bakın derim.Watts süspansiyon vardır opellerde.ama opel bu aralar donanımlardan çalmaya başladı ve birçok araç wattssız geldi.Servis takmak için 2000 tl civarı fiyat istiyor.Yani opel araçlardan 2000 tllik donanım araklıyor.
wattsin ne oldugunu burdan daha rahat anlarsınız.Yol tutuşuna etkisi muazzam ve opellerin en güzel özelliklerinden biri.
New Opel Astra J - Rear Watts link axle