Ynt: Merhaba Değerli Arkadaşlar...
tekrar hayırlı osun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar
tekrar hayırlı osun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ercan_0636 link' Alıntı:tekrar hayırlı osun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar
Hayırlı olsun,aramıza hoş geldiniz..mucahitduran link' Alıntı:Öncelikle herkese merhaba. Böyle güzel bir site oluşturup, bizleri güzel gelişmelerden haberdar eden ve böyle bir platform ile buluşturdukları için site sahip/sahipleri ile tüm moderatör arkadaşlara teşekkür ediyorum. Astra maceram geçen hafta "öylesine" showroom'ları gezerken bir kaç marka sonrasında Ankara-Konya yolu üzerinde bulunan Opal mağazasına girmemle başladı. Daha önceleri yolda gördükçe hoşuma giden Astra HB model aracın içine, dışına detaylı baktıktan sonra fiyatını öğrendiğimde hemen almaya karar verdim. Siparişi verdim İnşAllah önümüzdeki hafta Öarşamba günü 22.01.2014 tarihinde Mahogany Kahverengi Opel Astra HB 1.6 Edition araç Necvox navigasyon ve Landirenzo LPG'siyle elime ulaşacak. Öye olmadan önce takip etmiş olduğum konulardan hatırladığım kadarıyla bayilerin indirimleri önem arz etmekte. Aracımın kampanyalı anahtar teslim fiyatı 45.522 TL idi. Orada satıcı arkadaşa alıcı olduğuma dair ilk izlenimi verdikten sonra fiyat 44.750'ye düştü. Ertesi gün İstanbul yolu üzerindeki OPAN'a uğradığımda 44.500'e fiyat aldım. Aynı akşam ilk fiyat aldığım bayiyi arayarak durumu izah ettim. Oradaki yetkili arkadaş Tan Bey 44.250'ye aracın fiyatını indirdiğini, üzerine karter koruma ve park sensörünü de hediye edeceklerini bildirdi. Ve siparişimi bu bayiden vermiş oldum. Bugün itibariyle aracımın aynı modelinin kampanyalı anahtar teslim fiyatının 47.000 TL küsüre çıktığını gördüm ve zaten tatmin olmuş ruhum tekrardan tatmin oldu şimdilik bu kadar, araç hakkındaki her konuyu takip edeceğimi ve sizlerden gelecek her türlü tavsiyeye açık olduğumu belirmek isterim. Hayırlı akşamlar diliyorum.
karaoglan link' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın
Sabahları sürekli görüyorum sanırım bu sabahda dikkatlice baktım gordionun ordaki köprüde rastlaşıyoruz gibi sankimucahitduran link' Alıntı:
adRe J link' Alıntı:Sabahları sürekli görüyorum sanırım bu sabahda dikkatlice baktım gordionun ordaki köprüde rastlaşıyoruz gibi sanki