Merhaba Değerli Arkadaşlar...

Ynt: Merhaba Değerli Arkadaşlar...

Opel Astra İle ilgili hiçbir yerde bulamayacağınız kadar bilgiyi bu forumda rahatlıkla bulabilirsiniz.Aracınızı tanımak süre alacaktır ama endişelenmeyin biz de öyle başladık :).forumu biraz kurcalamanızı tavsiye ederim.Opel astrası olup 2 yıl sonra kumandadan camların açılabildiğini bu forumdan öğrenenler oldu :).Ya da edition donanımlarda vites altında kırmızı led oldugunu ancak soketleri takılı olmadığı için yanmadıgını da bu forum keşfetti.(merak etmeyin ledlerinizi itinayla yakarız :) ).Forumu bir süre kurcalayın birçok bilgi edineceksinizdir.Aracınız gelsin daha da eğlenceli bir hal alır sizin için

madmax50 link' Alıntı:
Hayırlı olsun, aracınızın faturası kesildi mi? Ödeme yaptınız mı? eğer ödeme yapmadıysanız gelen zammı yansıtırlar fiyata.
Aracımın faturası kesildi mi bilmiyorum ama araç fiyatının 32.000 TL'sini banka kredisi ile hesaplarına aktardım. Bu arada proforma fatura gönderdiler bankaya. Bana da üzerinde daha önce belirttiğim miktar yazan bir sipariş formu imzalattılar :)

sallierim link' Alıntı:
Opel Astra İle ilgili hiçbir yerde bulamayacağınız kadar bilgiyi bu forumda rahatlıkla bulabilirsiniz.Aracınızı tanımak süre alacaktır ama endişelenmeyin biz de öyle başladık :).forumu biraz kurcalamanızı tavsiye ederim.Opel astrası olup 2 yıl sonra kumandadan camların açılabildiğini bu forumdan öğrenenler oldu :).Ya da edition donanımlarda vites altında kırmızı led oldugunu ancak soketleri takılı olmadığı için yanmadıgını da bu forum keşfetti.(merak etmeyin ledlerinizi itinayla yakarız :) ).Forumu bir süre kurcalayın birçok bilgi edineceksinizdir.Aracınız gelsin daha da eğlenceli bir hal alır sizin için

O LED olmazsa olmazım oldu... Forumda sürekli onu ve xenon far konularına bakıyorum :)

sallierim link' Alıntı:
hayırlı olsun aldıgınız fiyat gayet güzel.yalnız sizin araca biraz yabancı oldugunuzu anladım. Bu nedenle uyarmak isterim.Aracınız gelince altına eğilip arka süspansiyonların birbirine bağlı olup olmadıgına bakın derim.Watts süspansiyon vardır opellerde.ama opel bu aralar donanımlardan çalmaya başladı ve birçok araç wattssız geldi.Servis takmak için 2000 tl civarı fiyat istiyor.Yani opel araçlardan 2000 tllik donanım araklıyor.

wattsin ne oldugunu burdan daha rahat anlarsınız.Yol tutuşuna etkisi muazzam ve opellerin en güzel özelliklerinden biri.

New Opel Astra J - Rear Watts link axle

Tekrar merhaba, dün bayiye uğradım tekrar. Aracım gelmeden 1000 tane filan soru sormuşumdur. Ve malesef haftaya gelecek aracımda watts bağlantısı bulunmuyormuş. Satış temsilcisi edition araçlara sonradan ta takılmadığını söyledi. Bakalım nasıl bir sürüş olacak :(

Arkadaşlar, Allah'a şükürler olsun aracımı bugün teslim aldım. 1.6 115'lik edition. Aracımın görüntüsü, sürüşü vs. herşeyinden çok memnunum. 83 KM yaptım Ankara içinde :)

Daha sonra fotoğraf eklemeye devam edeceğim. Follow me'yi denedim çalışıyor bu arada :)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Keyifli sürüşler dilerim.

mucahitduran link' Alıntı:
Arkadaşlar, Allah'a şükürler olsun aracımı bugün teslim aldım. 1.6 115'lik edition. Aracımın görüntüsü, sürüşü vs. herşeyinden çok memnunum. 83 KM yaptım Ankara içinde :)

Daha sonra fotoğraf eklemeye devam edeceğim. Follow me'yi denedim çalışıyor bu arada :)

hayırl uğurlu olsun kardeşim güzel renk secmışsın  bakımı bıraz zor ama olsun onu temizlemek zevklı oluyor multımedya cıhazın markası neydı

Sağolun arkadaşlar. Necvox marka multimedya ve LPG taktırdım. LPG'yi 1000 KM kullanmayacakmışım bu yüzden yakıta dikkat etmeye çalışacağım. Malum diğer araba 1.4 TDI'dı :) Necvox hoşuma gitti ama bluetooth'tan telefondaki müzikleri çalarken ciddi cızırtı geliyor. Ayrıca TV eleman aracı bana tanıtırken gösteriyordu bizim buradan kaynaklı olsa gerek şu an hiç gözükmüyor :D Aracı tanıtan arkadaş motordan yanık kokusu gibi bir koku gelebilir endişelenmeyin demişti, dikkat ettim bugün aynen dediği koku geliyor. Karter koruma ve park sensörüm de hediye olduğundan gayet mutluyum :) Aklımda araca yapmak istediğim çok şey var. İlk etapta, Vites altı LED, krom cam çıtası ve arka kapıların oraya hoparlör. Bu işler için uygun fiyatlı tavsiyelerinizi bekliyorum. Malum çok açıldım. Arabanın deposu 300 TL'ye doldu. Sizinkiler de aynı mı? :)

hayırlı olsun güle güle kulan.. aracında yanık kokusununı gelmesinin nedeni, malum araçlar deniz yoluyla gelmekte ve alt şase ve motor kısmı, nem almaması için bal mumu wax ile kaplı, ısıdan dolayı yanık kokusu gelebilir zamanla kaybolur..

denizcetin link' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kulan.. aracında yanık kokusununı gelmesinin nedeni, malum araçlar deniz yoluyla gelmekte ve alt şase ve motor kısmı, nem almaması için bal mumu wax ile kaplı, ısıdan dolayı yanık kokusu gelebilir zamanla kaybolur..

Sağolun, teşekkür ederim. Bundan sonraki Ankara buluşmalarına adımı yazarsanız sevinirim :)

Geri