G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
Ben Yinede Zafira Derim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Yinede Zafira Derim...
arkadaşıma büyük oranda katılıyorum. bundan önce 110 beygirlik toyota corolla vardı. eşime araç sürmeyi o araçta öğrettim. kalkışta gaz debriyaj ayarını yaptırırken hep patinajla kalkardı. onu sattım, ailenin büyümesi nedeni ile iki yıldır bu araca biniyorum. 2004 cosmo. 1300 kg. yukarda arkadaşların belirttiği gibi çok performanslı, atik bir araç değil ama tambir aile aracı. arka bagajı iki aileyi tatile götürüp getirmeye yeter. koltuk hareketleri çok fonksiyonel. hava yastıkları, abs güven verirken elektrikli yan aynalar, cd, vb. çok kullanışlı. ben çok memnunum. yalnız otomobilden inip buna bindiğinde yüksek olup yola hakim olma duygusunun yanında sürüş zorluğu olarak ön direklerin kalınlığı nedeni ile dönüşlerde problem yaşabilirsin(alışana kadar).ayrıca lpg taktırdım 0.130 YTL yakıyor.benzinde 0.250-0.270 idi.biz dört kişiyiz. meriva bize çok çok yetiyor.5-6 kişi olmadıkça zafirayı tavsiye etmiyorum. hayırlısı ile bir seçim yaparsın umarım.
neden 1.3 motor kullanıldığını yakıt almaya gittiğinde ve vergi dairesine gittiğinde bir daha düşünmek lazım.. kesinlikle iyiki koymuşlar dersin..
merivalar emsallerinden daha hantal değiller. aksine aynı performansı daha ucuza veren, gayet konforlu araçlar. uzun yolda insanı sıkmayan, yüksek arka koltuklarıyla arkadakilerede yolu izleme imkanı tanıyan, seyahat tepsisine hasta olduğum çok şık bir araç..
zafira ise gereksiz para harcamayı gerektiren bir araba.
ne alaka hocam biz kalabalık bi aileyiz ZAFİRA nın 7 kişi olması büyük bir avantaj...neden 1.3 motor kullanıldığını yakıt almaya gittiğinde ve vergi dairesine gittiğinde bir daha düşünmek lazım.. kesinlikle iyiki koymuşlar dersin..
merivalar emsallerinden daha hantal değiller. aksine aynı performansı daha ucuza veren, gayet konforlu araçlar. uzun yolda insanı sıkmayan, yüksek arka koltuklarıyla arkadakilerede yolu izleme imkanı tanıyan, seyahat tepsisine hasta olduğum çok şık bir araç..
zafira ise gereksiz para harcamayı gerektiren bir araba.
evet zafirayı kullanmadan da yorum yapanlar var...meriva hakkındaki tek olumsuz düşünce; hakkında bilgisi olmayanların hatta hiç sürmeyenlerin arabanın sadece görüşüne bakarak yorum yapmalarıdır. sanırım buda zamanla hallolacaktır.
evet zafirayı kullanmadan da yorum yapanlar var...
8 9 kişide bindik bi sorun olmadı...tabii o kadar kişiyle uzun yola çıkmak mümkün değil...
meriva ve zafira küçük ve büyük aileler için tasarlanmış 2 hoş araç...sonuçta opel...