Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun...meriva opc motoru kullanıyor bizim opc sonuc olarak,atamız sayılır ancak ilk arden mavisi olduguna şüpheliyim,çünkü bağdat caddesinde birkaç ay önce görmüştüm plakası farklı olan..Ha ilk seninkidir,ikinci onunkidir bilemem ama...
tek arden mavisi, demo ve fuar aracı olduğunu gm izmir yetkilisinden öğrendim.. çünkü benim yaptığım araştırmalarda da henüz siyahtan başka renk bulamadım.. ama sonuçta bilemem..
performans konusuna gelince:
1 bundan önce çok temiz 2001 vectra 1.8 cd im vardı..
bu ise mükemmel.. eski araçtan alışkanlık turboyu untarak sollamalarda vites düşürünce ÇILDIRIYO.. kafayı sağa sola sallıyo esp zor zapt ediyo..
2 burda aracı servis dahil kimse tanımıyo.. yolda selektör yapınca yol vermiyorlar ama en güzeli geçenlerde arkadan gelip selektör yapan 163 beygirlik modifiyeli bir hondacıyı gazı kökleyip arkada bırakınca beni işyerine kadar takip edip sormuştu bu araçta ne var diye?
3 otobanda zaten kimse yanaşamıyor..
4 yol tutuşu sanki raylar üstünde gidiyormuş hissi veriyor.. sağa sola kesinlikle yalpalamıyor..
5 biler varsa orjinalinde küçük blow off var diyorlar doğrumu???
dv var
dump valve denilen olay
blow off olayını yapan amacalısma mantıgı olarak sessiz calısan bir blow off türü diyebiliriz
motor kodunuz nedir
kodunuzu söyleyin ben bi bakıyım blow off takınca arıza ısıgı yakıp yakmayacagını
dv var
dump valve denilen olay
blow off olayını yapan amacalısma mantıgı olarak sessiz calısan bir blow off türü diyebiliriz
motor kodunuz nedir
kodunuzu söyleyin ben bi bakıyım blow off takınca arıza ısıgı yakıp yakmayacagını
z16ler kodlu motorlar arıza ışıgı yakar diye bir bilgi var...
ler-leh koduyla biten motorlar yakıyor diye hatırlıyorum...
yanii ne kadar ayarlı filanda taksanız arıza ısıgı yakıyor o motorlar. hiç boşuna ugrasmayın daha çözümü cıkmadı
bu arada bu konu üzerine calısacaksanız forge nin sitesini takip edin parca cıkarsa onlarda cıkacaktır muhtemelen arıza ısıgı yakmayan...
1. meriva ya opc mükemmel oturmuş diyi düşünüyorum hem aile, hem spor, hem de park problemi olmayan bir araç.. ayrıca sınıfının en hızlısı.. ki zafira opc ile 0-100 hızlanması aynı..
2. blow off için bakan usta sesinin düşük desibelli olduğunu söyledi..
2. benim aracın motor kodu LET olarak geçiyo.. demek oluyo ki aynı 1.6 motorlu corsa 195 lik lerin motor kodu farklı..
( bu arada tuning kısmında sormuştum 2.0 175 lik turbo motor vectra c lerin yazılımı ile oynanarak 210 civarına çıkarılabilyormuş.. benimki de yapılabilir mi??? )