Meriva OPC ye lastik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

başqan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracımın orjinal lastikleri 205/45/17 R 88v..

Bunun yerine 215/45/17 R 91v (Corsa OPC lastikleri) taktırsam nasıl olur..

Ebat farkı % 1.5 ediyor ama taban ve yanak payı artıyor ama piyasa fiyatı daha uygun..

Son sürati artıracağı kesin ama 0-100 hızlanmasında (8,2 saniye) pratik kullanımda etkisi ne kadar olur???

Yardımcı olursanız sevinirim..

yaw orjinali bozma.. bunlar ciddi hesap işleri. opc war zaten altınızda daha ne? yani illaki bunu corsa opc ye vectra ya modifiye etmeye gerek yok. neyse o..

Son sürati artıracağı değil, düşüreceği kesin, aynı durum hızlanma için de geçerli. Tabanı genişletmenin faydasını virajlarda görürsün.

bence sorun olmaz ...

opc arabanin 205 mi lastikleri sok oldum..

pratik kullanımda etkisi ne kadar olur???
%1.5 sapma değerinin pratik kullanımda hissedilir bi etkisi olmaz.205 ten 215 e genişleyen 4 lastiğin yol tutuşunu bir miktar arttıracağı kesin.

bnce lastiklerini hiiiççç ellemeee....

Arkadaşlar aracımın orjinal lastikleri 205/45/17 R 88v..

Bunun yerine 215/45/17 R 91v (Corsa OPC lastikleri) taktırsam nasıl olur..

Ebat farkı % 1.5 ediyor ama taban ve yanak payı artıyor ama piyasa fiyatı daha uygun..

Son sürati artıracağı kesin ama 0-100 hızlanmasında (8,2 saniye) pratik kullanımda etkisi ne kadar olur???

Yardımcı olursanız sevinirim..

sabri abi aynı fikre ben de sahibim yaz sonunda lastik değiştircem sen hangi lastik hangi ölçüde kaç liraya aldın tavsiyen nedir?

sabri abi aynı fikre ben de sahibim yaz sonunda lastik değiştircem sen hangi lastik hangi ölçüde kaç liraya aldın tavsiyen nedir?

harbi benim konuları hortlatıyon..
:kop::kop::kop:

benim şu anda önler 205/45/17 arkalar 215/45/17.. ön lastiğin biri sertçe bir çukura düşünce balon yapmıştı ve bu ebatta hemen lastik bulamayınca 215 lik alıp arkaya takdım.. greçi arka biraz yükseldi ama sanki daha oturaklaştı gibi araç..
senin izmirde lastik sorunu yaşıyacağını zannetmem.. çünkü uygun fiyata Dunlop ya da Kumho bulabilirsin.. kalite açasandan sıkıntı olmaz önemli olan üretim tarihidir.. benim önler Ve Rubber diye :confused: bir marka.. önceki sahibi almış..

araçlar aynı konular da aynı hatta Chip konusunda da bir şeyler yazdım bakmışsındır bütün konularını güncellicem hehehe :D :D

benim 4 lastik bridgestone potenza adrenalin. lastik durumu diş-yanak olarak oldukça iyi ama yıl sebebiyle sertleşmiş biraz. yazı rahat çıkartır önümüzdeki kışa kalmaz değiştircem. Kumho düşünmüyorum daha önce Ecsta SPT kullandım. Dunlop fena olmaz. Para olsa Continental alcam :)

Son düzenleme:
Geri