Meriva OPC ye lastik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan başqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısın abi bu projeni de destekliyorum :)

yalnız 16"e geçerken jantın "ET" ve "J" değerine özellikle dikkat etmek gerekecek orjinalle aynı olsun unutma...

16" jant hangi marka düşünüyorsun opel alsan 2.500 TL üstü olur replika alsan orjinal kadar dayanıklı olur mu?

ayrıca 215'ler öne oldu mu haber bekliyorum bu haftasonu ben de lastik alacam :)

haklısın abi bu projeni de destekliyorum :)

yalnız 16"e geçerken jantın "ET" ve "J" değerine özellikle dikkat etmek gerekecek orjinalle aynı olsun unutma...

16" jant hangi marka düşünüyorsun opel alsan 2.500 TL üstü olur replika alsan orjinal kadar dayanıklı olur mu?

ayrıca 215'ler öne oldu mu haber bekliyorum bu haftasonu ben de lastik alacam :)

jant olarak şu an kullanmakta olduğum 7 kollu jantın 5 kollu olan 16 opel orjinal jantını alıyorum..:rolleyes: servis indirim sebeiyle 12 takım almış tanışıklık sebebiyle 1400 tl ye vercekler.. resmi ekte..

215 ler öne oldu ve usta haklıymış sürtme olmadı.. takarken amortisör tablasına sürtmezse problem olmuyor..;)
ben de 2 tane arkaya taktığım ama dün denemek için öne takmış olduğum lassa impetus var.. geçen sene eylül de almıştım ve dot tarihi de eylül 2009 olması lazım istersen uygun fiyata verebilirim..:)

Ekli dosyalar

• opc j 16 6,5 (2).webp
    opc j 16 6,5 (2).webp
    31.8 KB · Görüntüleme: 10
sağol abi ben yeni almayı düşünüyorum :)

kafam iyice karıştı 305 TL bastırıp araçta mevcut orjinal bridgestone adrenalin (veya continental sport 280 TL) mi alsam yoksa 190/220 TL'ye 215'lik lassa impetus sport/fulda carat exelero mu alsam yoksa yine 300-350 civarı tutar 16" jant-lastik takım mı alsam :confused:

bu haftasonu niyeti bozdum aklımda durcağına altımda dursun yapcam bişeyler :)

Son düzenleme:
bu arada mevcut jantları napıyorsun satıcak mısın merak ettim?

yeni jantları bir deneyeyim ondan sonra bakcam..

lastik olarak bence yanak payı açısından şu ana kadar gördüğüm en iyisi lassa.. diğerleri düz bir destek yanak payı verirken lassa dışa doğru şişikin ve etli bir yanak veriyor.. ki şu ana kadar çok defa lassa kullandım ısınınca daha bir iyi oluyor..

jant konusunda bence acele etme benim siparişler önümüzdeki hafta geliyor o zaman paylaşırım tecrübeleri..:)

janttan vazgeçtim lastik siparişi veriyorum :)

1- Continental Sport Contact 3 (280 TL)
2- Lassa Impetus Sport (212 TL)

215/45/17 alıyorum.
conti 2'yi çok beğenmedim conti 3 istiyorum olmadı lassa alıcam :)

kıydım paraya verdim siparişi

continental sport concact 3
280 TL
215/45/17 87V

cumartesi takılacak inşallah :)

acele etmişsin alperim..
ben 1 sene bile kullanmadığım lassa impetusların çiftini 200e bırakcaktım (pazarlığa tabiydi):D.. neyse canın sağolsun..
ama ben conti lastiklerin diş yapısını incelemiştim ve gözüm pek tutmamıştı.. çünkü aynı ebattaki lastiklerin desenleri aynı ve göze mantıklı gelmekte idi..

++++++++++++++++++

mustafa bey konu başta yol tutuştu ama şimdi değişti..:D
1 senede 45 yanak olan lastiklerim duble yol çalışmaları ve doğunun yol durumları sebebiyle 3 lastiğim pert oldu ve iki amortisörüm patladı..:(
o yüzden ben şimdi 205/45/17 den 205/50/16 geçiyorum..

Son düzenleme:
Geri