- Konuyu Başlatan
şöyle güzel bi para tutturursam iddaadan bunların hepsini yapabilirim abi bu arada şuanki spoiler kötümü duruyorİki siyah orjinal marşpiyel,cosmo mercekli far,birde orjinal GM spoiler senin araba tamamdır Burak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şöyle güzel bi para tutturursam iddaadan bunların hepsini yapabilirim abi bu arada şuanki spoiler kötümü duruyorİki siyah orjinal marşpiyel,cosmo mercekli far,birde orjinal GM spoiler senin araba tamamdır Burak.
Mat siyaha boyarsan az çok tutar.bildğimiz siyaha boyayınca iyi olurmu dersiniz abi ? siyaha boyayınca çamurluklarla aynı olmıcak ondan soruyorum
İki siyah orjinal marşpiyel,cosmo mercekli far,birde orjinal GM spoiler senin araba tamamdır Burak.
Şimdiki spoilerinde güzel,ama orjinal bir başka duruyor.şöyle güzel bi para tutturursam iddaadan bunların hepsini yapabilirim abi bu arada şuanki spoiler kötümü duruyor
Mat siyaha boyarsan az çok tutar.
Abi spoiler orjinal GM ne kadardır? Bu senin araçtaki Irmscher değilmi?
eyvallah kardeşim ben sis farını unutmştum hatırlattığın iyi olduvay kardaşım...artık final vuruşunu yaptın buradada bırak
sis farınıda bu ay sonuna kadar takmassan selamı kescem senle
evet seninkide güzel hoşuma gidiyor abiŞimdiki spoilerinde güzel,ama orjinal bir başka duruyor.
Benim arabadaki GM spoiler,yani sri spoiler.c.uk daki corsalar gibi.İrmscher spoileride canlı canlı gördüm ama benim pek hoşuma gitmedi.
Orjinal GM spoiler in servisdeki fiyatı 1.172 TL.
ben yurtdışından getirttirdim,şansıma rengide benim arabanın rengiydi,boyatmayada gerek kalmadı.
eyvallah kardeşim ben sis farını unutmştum hatırlattığın iyi oldu
evet seninkide güzel hoşuma gidiyor abi
abi sadece çerceveyle olmuyorki diğer kısımları da bulabilirsen gönder hepsini ben parasını yollarımSis çerçeveleri halen boşta duruyor Aliciğim. Bir alo de gönderiyim.
abi sadece çerceveyle olmuyorki diğer kısımları da bulabilirsen gönder hepsini ben parasını yollarım
tamam abi bekliyorumDur sen, marşbiyelin klipslerini almaya sürekli parça aldığım parçacıya gideceğim, ordan öğrenir sislerin fiyatını haber ederim sana.