Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardesim dun forumdan cikarken gordum aracini jantlari almisin inan cok sevindim cok yakismis masallah corsa dikkatleride topluyor yolda :)
bende senin aracı gördüm foruma girerken kardeşim :)eyvallah sağolasın görüşelim yakın bi zamanda

maşallah ali boncuk gibi olmuş.füme jant gri araba ile çok güzel gitmiş. ama o yan marşpiyerler olumsuz manada çok göze batıyor, arabanın tüm havasını bozuyor gibi. mat siyah olsa çok daha iyi olucak. boyatmak istemiyosan git bir reklamcıya 15-20 ye mat siyaha kaplarlar. çamurluk ağızları ile aynı olsun.;)
eyvallah ortak maşbiyele bişeyler ayarlıcaz bakalım :)

Mükemmel yaa. Çok yakışmış valla, marşbiyeli bi siyaha boya, çok göze batıyor.
çok sağol abi maşbiyeller aklımda biraz zaman geçsin halledicem :)

ali sana bişey söylicem ama kızma. senin acilen siyah olan dodiklerini gövde rengi yapman gerekiyor. siyah malşpiyele vereceğin paraya dodikleri boyat 10 numara olur.... :)

ali sana bişey söylicem ama kızma. senin acilen siyah olan dodiklerini gövde rengi yapman gerekiyor. siyah malşpiyele vereceğin paraya dodikleri boyat 10 numara olur.... :)
arkadaşlar çok gri olur ozaman diyolar napıcam bilmiyorum kızılcak da bişey yokki :)

İlk başta çok masraf etmeyim, marşbiyeli değiştirmeyim diyorsan 1 kutu plastidip al, kapla marşbiyerleri siyaha. Zevk meselesi sonuçta, bence siyah dodikler, siyah marşbiyel en iyisi.

İlk başta çok masraf etmeyim, marşbiyeli değiştirmeyim diyorsan 1 kutu plastidip al, kapla marşbiyerleri siyaha. Zevk meselesi sonuçta, bence siyah dodikler, siyah marşbiyel en iyisi.
bence dodiklerle malşpiyeller aynı renk olmalı. siyahsa hepsi siyah, gövde rengiyse hepsi gövde rengi. benim araba çokmu gri duruyor bu arada? :rakir::bir::maden:
arkadaşlar çok gri olur ozaman diyolar napıcam bilmiyorum kızılcak da bişey yokki :)
nebileyim bazı arkadaşlar laf söyletmiyorlarda ben önlemimi baştan alayım dedim :D:D

bence dodiklerle malşpiyeller aynı renk olmalı. siyahsa hepsi siyah, gövde rengiyse hepsi gövde rengi. benim araba çokmu gri duruyor bu arada? :rakir::bir::maden:

nebileyim bazı arkadaşlar laf söyletmiyorlarda ben önlemimi baştan alayım dedim :D:D

Aga senin araba ayrı bi tarz, hoş bir görüntüsü var her zaman beğenirim ayrı konu. Ama bi silverline felan corsa denkgelirse bi bak, dodikler, marşbiyel bütünlemesi siyahken çok hoş ya. :D

bildğimiz siyaha boyayınca iyi olurmu dersiniz abi ? siyaha boyayınca çamurluklarla aynı olmıcak ondan soruyorum

İki siyah orjinal marşpiyel,cosmo mercekli far,birde orjinal GM spoiler senin araba tamamdır Burak.

Geri