Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni jantlarıyla fare karşınızda ...sağolsun birol abiden aldığım jantlar ve yeni lastikler(kumho) birkaç resim çektim sizlerle paylaşıyorum...saygılar

n4gxk.jpg

n4gzv.jpg

n4h33.jpg

n4h5n.jpg

n4h84.jpg

Burak çok yakışmış,senin araba gümüş olduğu için daha güzel durmuş bence.Güle güle kullan,lastikler nasıl,ilk izlenimlerin nasıl.

Burak çok yakışmış,senin araba gümüş olduğu için daha güzel durmuş bence.Güle güle kullan,lastikler nasıl,ilk izlenimlerin nasıl.
teşekkür ederim abi sayende...senin arabadada çok güzeldi abi...lastiklerde ilk izlenim bana göre iyi geldi yol sesi azaldı gibi sanki...yol tutuşunda ebat büyüdüğünden artış oldu şimdili iyi abi ama az önce gece olduğu için ışıksız biyerden geçiyodum boydan boya yolu kazmışlar küt diye girdim içim gitti inşallah balon falan yapmaz hemen..yorumların için çok sağol abi..

Son düzenleme:
Mükemmel yaa. Çok yakışmış valla, marşbiyeli bi siyaha boya, çok göze batıyor.

Kardesim dun forumdan cikarken gordum aracini jantlari almisin inan cok sevindim cok yakismis masallah corsa dikkatleride topluyor yolda :)

maşallah ali boncuk gibi olmuş.füme jant gri araba ile çok güzel gitmiş. ama o yan marşpiyerler olumsuz manada çok göze batıyor, arabanın tüm havasını bozuyor gibi. mat siyah olsa çok daha iyi olucak. boyatmak istemiyosan git bir reklamcıya 15-20 ye mat siyaha kaplarlar. çamurluk ağızları ile aynı olsun.;)

Geri