Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
butcen varsa daha gosterıslı bır jant alabılırsın derım yayların super sıs tak bence ve arkadakı opel yazıları cıkart tertemız dursun onun dısında en ufak bırsey yok masallah ıp gıbı gule gule kullanın :)

allah kaza bela vermesin

butcen varsa daha gosterıslı bır jant alabılırsın derım yayların super sıs tak bence ve arkadakı opel yazıları cıkart tertemız dursun onun dısında en ufak bırsey yok masallah ıp gıbı gule gule kullanın :)

jant konusunda hemfikiriz bende cok sevmiyorum gri renk alcam bidahaki jantları teşekkür ederim :D

Maşallah çok yakışıklı minik fare :D

ama nacizane bir tavsiyem var, marşpiyel gövde rengi olduğu için çamurluklardaki siyah çıtalar sırıtmış... Çünkü kapılardaki, ön ve arka tamponlardaki çıtalar da gövde rengi... Bence çamurluklardaki siyah çıtaları da boyatırsanız daha şık olacaktır diye düşünüyorum...

Maşallah çok yakışıklı minik fare :D

ama nacizane bir tavsiyem var, marşpiyel gövde rengi olduğu için çamurluklardaki siyah çıtalar sırıtmış... Çünkü kapılardaki, ön ve arka tamponlardaki çıtalar da gövde rengi... Bence çamurluklardaki siyah çıtaları da boyatırsanız daha şık olacaktır diye düşünüyorum...

teşekkür ediyorum yorumlarınız için size ve herkese.. :D aynen çamurluktaki çıtaları da boyatıcaktım ama bu sefer de çok mu gri olur diye düşünmüştüm aklımda yine teşekkürler:D

Geri