Minik Fare'm CorSa C 1.3 cdti Easytronic :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uslum64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen abi gsi veya sri diye geçer...ama çölde su misali bir jant :)

ama gerçekten cuk oturuyor bu arabaya...

aynen ya hiç yok internette bulunması ço kzor dediğn gibi :D

Sitedeki Birol abinin mavi Corsasındaki jantlar satılık sanırım, sahibinden.comda ilanı var.

hadi ya ben bulamadım usta linkini verebilirmisin :D

hadi ya ben bulamadım usta linkini verebilirmisin :D

Mesajımı yazdıktan hemen sonra sahibinden comdaki hesabıma girdim, favori ilanlarım arasında vardı ancak silinmiş, satıldı felanda yazmıyor, ilan direk gitmiş. İlan sahibinde başka satılıklarda var ancak jant ve lastikler artık yok, imkanım olsa ben alacaktım, sıfır ayarında ve üzerinde T1R lastikleride vardı. :(

Mesajımı yazdıktan hemen sonra sahibinden comdaki hesabıma girdim, favori ilanlarım arasında vardı ancak silinmiş, satıldı felanda yazmıyor, ilan direk gitmiş. İlan sahibinde başka satılıklarda var ancak jant ve lastikler artık yok, imkanım olsa ben alacaktım, sıfır ayarında ve üzerinde T1R lastikleride vardı. :(

sağlık olsun usta sağolasın :D

buarada arkadaşlar çıkma olur satcak olur orjınal opel jantı satan olursa haberdar ederseniz çok sevinirim...

Sana nacizane bi fikir veriyim, madem orjinal jant arıyorsun, benim corsa c ye en çok yakıştırdığım jant; Corsa Enjoy, Corsa Silverline ve Astra F kasa GLS jantıdır, her üçüdee 15" ideal bir ebat, 195-50-15 lastikler ve 30mm spor yaylar ile görüntüsüde gayet iyi olur. ;)

Geri