Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umut,O her honda ve hondacıya salladığı aşaladığı için takmıcaksın mesajını okuyup gülceksin hepsi bu MLR yi süperspor araçlarla yada "mantzelli kn li chipli corsayla" yürütelim ne dersiniz
Umut,O her honda ve hondacıya salladığı aşaladığı için takmıcaksın mesajını okuyup gülceksin hepsi bu MLR yi süperspor araçlarla yada "mantzelli kn li chipli corsayla" yürütelim ne dersiniz
off çok komedi ya,biri demiş vteclerle yürür diğeri demiş hondaları yer uçağı sanıyosunuz yok ben senden daha çok honda kullanmışımdır falan ben daha uzağaişerim beyler bkn.avatarımnerenizle anlamışsınız ya,vtec in anasını ağlatır bu alet ne vtecle kafa kafaya yürüsün.bora teklif etmiş arkadaşlarımız var demiş hem tanışırız hemde görürüz nasıl yapılmış bu vectra neden herşeyi kötüye yoruyosunuz ki nedir bu.nasıl işinize geliyorsa öyle anlıyosunuz pess.
Baba olay denemek değil ya neden anlamıyosunuzgeçmek veya geçilmekte değil,honda lafı duyuldu mu birilerinin tepesi atıyor anlam verebilmiş değilim bu duruma,ben bu palamutun aracı çok merak ettim denicek arkadaşlarımız da var tanışırız bakarz bunda büyütecek bişey yok,hepiniz böyle tanışmıyoruz mu zaten