Mlr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan palamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk duyduğumda bu kadar uzun süreli yürümez diye düşünmüştüm.

maşallah 41 kere hep iii duydum adını canlı gördüm tekrar tekrar maşallah...
bende okadar emek harcayan urasan birinin yari yolda birakcani dusunmemistim ...olede oldu massallah tekrar...

:D emre ama şayın turboydu kardeşim :D 17 kilometre mesafede 1 boy farkla geçtim :D daha naapıyım :D :D yokmu başka turbo şayın :D ayrıca bana bi ulusdan metanol alırsan iyi olucak yolum düşmüyo o tarafa sen iyi bilirsin :D kapışıyongmu benle sendede 94 asra gesayi varmış :P

vectra iyi güzel her araba gibi geçer geçilir her arabayı geçen araba da vardır ben geçerim geçilirim demiyorum denerim :) hondayla da bi problemim yok bu işin özü rekabet değil araba sevgisidir. biz bunu yaptık bunu koyduk herkes elinden geleni yapar kiminin imkanı çok bilgisi azdır daha iyisini yapamaz kimi herkesten iyi bilir imkanı yoktur yapamaz. Olayı çirkinleştirmeye hiç gerek yok maksat muhabbet :) nihayetinde bi avuç demir opelmiş hondaymış pejoymuş ferrariymiş ne farkeder

Son düzenleme:
valla mlr ye binmedim ama astraya bindim astrayı alan bir makineymiş boş yere kendimizi yormayalım türkiyenin en hızlı vectrası mlr :D

kazasız belasız başkan

13- Forum içerisinde, illegal ve trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır

kurallar lütfen uyalım arkadaşlar ...

MLR kardeşim seni özellikle tebrik ediyorumi güzel araba almakla kalmamışsın geliştirmişsinde. Methanol kit kullanman zaten bu işlerde boş olmadığınıda gösteriyor. Calibra bölümüne konu açtım yardımlarınıda bekliorum.

Önder maşallah ama dikkatti ol biraz ;) duyduğuma göre 300km/h civarı hızda neredeyse havalanacakmış yerden.

Önder maşallah ama dikkatti ol biraz ;) duyduğuma göre 300km/h civarı hızda neredeyse havalanacakmış yerden.

eskisi gibi sonuna kadar gidemiyorum artık hakan abi korkutucu oldu biraz.

Bende 1.4 LPG'li astra var. Her türlü vectra, honda, corvet, Ferrai neyim varsa kapışırım :P Maksat herkes arabasını denesin :p

Bende 1.4 LPG'li astra var. Her türlü vectra, honda, corvet, Ferrai neyim varsa kapışırım :P Maksat herkes arabasını denesin :p

bekleriz burda o dediklerinden renk renk boy boy var :D

Geri