moderatör ve yöneticilere!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya tekin abi bişi sorcam mazur gör beni de;

abicim senin nick seassoldier1
ama bulunduğun yer ankara?,

nasıl oluo abi bu kafam karıştı ? :D

Seçkin.Bizimde diğerlerinde olduğu gibi zorunlu hizmetlerimiz var.donanmada belli yıllar arasında.mesela ben 15 sene savaş gemilerinde görev yaptım.Şimdi ankaradayım.ha senin sorunu şöyle sormanı beklerdim Deniz kuvvetleri Komutanlığı neden Ankara da:D

Seçkin.Bizimde diğerlerinde olduğu gibi zorunlu hizmetlerimiz var.donanmada belli yıllar arasında.mesela ben 15 sene savaş gemilerinde görev yaptım.Şimdi ankaradayım.ha senin sorunu şöyle sormanı beklerdim Deniz kuvvetleri Komutanlığı neden Ankara da:D

hah onu diorum işte allah kimseyi cahil bırakmasın. :)))

abi zaten öyle bişi olacağı belliydi de, nerden bileyim komutanlıkta mı, harb okulunda mı yada başka bi yerde mi görev yaptığını o yüzden genel bi soru sordum :)

Seçkin :) senin soruna göre düşünürsek hava kuvvetlerindeki herkesin havada olması gerekir.Allah dan genel kurmayda senin gibi düşünenler yokmuş:)

Konuyu baştan sona okudum son nokta budur!!! Deniz Kuvvetleri Komutanlığı neden Ankara da ???

hava harp okulu sınavına girerken sormuştum ben o soruyu söylemişti cevabını bizden sorumlu yeni mezun bi teğmen 8 sene önceydi.
karargah orda olduğu içindi galiba

Seçkin :) senin soruna göre düşünürsek hava kuvvetlerindeki herkesin havada olması gerekir.Allah dan genel kurmayda senin gibi düşünenler yokmuş:)

hahahah yok be abi daha neler :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri