modifeyeye ilk nerden başanır,sırası varmı bu işin

arkadaşlar xenon taktırdım ve camları flim yaptım app plaka siparişi verdim angel far siparişide verdim .ama kafama takılan şu,tamponlara ek yaptıracam ve marşbiyell eklettireceğim sağ ve sol tarafa ama fiber çok çabuk çatlıyormuş plastikmi yaptıracağız sağlam olsun diye nasıl olacak bilgisi olan var mı ayrıca jantları değiştirmeyi düşünmüyorum.buşekilde spor yay taktırabilirmiyim.önce spor yay mı yoksa marşbiyel mi taktırayım.lütfen yardımcı olun

ayrıca kutu içi haava filitresi aldım faydası var mı sizce ses olarak bir değişiklik hissetmedim eksozudamı değiştirmem gerekir acaba

(app plakayla baslanır)önce kesinlikle xenon yoksa tabii sonra yay gelır yuksek araba ne olursa olsun tamamen spor durmaz dha sonra kı asama kesınlıkle cam fılmı derecesı sna kalmıs sonrası degısır eger durumun varsa jant dha sonrada panjur far stop ruzgarlık grubuna baslanır..

arkadaşlar xenon taktırdım ve camları flim yaptım app plaka siparişi verdim angel far siparişide verdim .ama kafama takılan şu,tamponlara ek yaptıracam ve marşbiyell eklettireceğim sağ ve sol tarafa ama fiber çok çabuk çatlıyormuş plastikmi yaptıracağız sağlam olsun diye nasıl olacak bilgisi olan var mı ayrıca jantları değiştirmeyi düşünmüyorum.buşekilde spor yay taktırabilirmiyim.önce spor yay mı yoksa marşbiyel mi taktırayım.lütfen yardımcı olun

önce yay bnce ve marsbyller plastık dha saglıklı ve saglam..kendın yaptırmaktan zıyade orjınal parca almanı tavsıye ederım..

tamponcuyla görüştüm plastikten yaparım dedi ama ön ve arka tampon ekini fiber olur orayı yapamam dedi fiyat konuşmadık sizce ne kadara yapar yan marşbiyelleri.

byfecem senin dediklerini uygulayacağım tşk ederim

foto koy bi evvela ustelik hava filtreside takabilirsin dizelse takma...
acik hava filtresii

fiber çabuk çatlıyor diyen kim abi?

ben
hemen catlio dokunma bi yeree cat gidio

bendede fiber var + tampona birleştirme var bariyerlere girdim fiber ek tek parça koptu yerdeydi tampon 5 metre ilerde duruyordu.çatlıosa yapmasını bilmiyolardır

Geri