motor sesi

mehmet5101

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamla seyir halınde iken sesi içeriye cok veriyor yanı gaza bastıkca gaz sesi baya geliyo başka astra kullandım onda fazla gelmyodu ama aşagı iniyorum araba çalişirken sesini bile duyamıyorum ama içeride cok sebebı ve ççzumu nedir buji mi veya yagdan mı ne sizce arkadaşlar

Acaba aracın ses izolesinde mi bir sıkıntı var ?

Araçta LPG varsa bununla ilgili hatlar çekilirken bazı ustalar titiz çalışmıyorlar, izolasyonları gerektiği gibi yapmıyorlar, bununla ilgili bir sorun olabilir.

Araçta LPG varsa bununla ilgili hatlar çekilirken bazı ustalar titiz çalışmıyorlar, izolasyonları gerektiği gibi yapmıyorlar, bununla ilgili bir sorun olabilir.
peki bunun cözümü nedir hocam

Aracı bir elektrikçiye veya LPG'ciye kontrol ettir, gerekirse kablo geçiş yerlerini yeniden izole ederler.

Mehmet manifoltun içini egr nin oraları (sökünce görürsünüz zaten), kelebek boğazını temizlet (içini) haa bir de manifolt contana baktır işlevini yitirmişse orjinali ile değiştir, bujin tek tırnaksa çift tırnak taktır.

Sonra gel dua et :D
Tecrübeyle sabittir. En az 100TL kadar tutar...
Biliyorum içinden diyorsundur vaayyy başıma nerden aldım bu arabayı diye ama opel böylee...

hocam motor aksamı olarak örnegin buji yag ve hangi parçaların degişimi motoru sessiz ve hızlı yani yağ gibi yapar

Mehmet manifoltun içini egr nin oraları (sökünce görürsünüz zaten), kelebek boğazını temizlet (içini) haa bir de manifolt contana baktır işlevini yitirmişse orjinali ile değiştir, bujin tek tırnaksa çift tırnak taktır.

Sonra gel dua et :D
Tecrübeyle sabittir. En az 100TL kadar tutar...
Biliyorum içinden diyorsundur vaayyy başıma nerden aldım bu arabayı diye ama opel böylee...
sence en iyi buji ve markası hangisi yakıt ve ferformans ses olarak bosh 4 filan diyolar ne dersin

valla ben tek tırnağa geçtim araba bağırmaya başladı önceki çift tırnaktı şu Bosch Super 4 ü pek övüyorlar ama sen çift tırnak taktır.
sanayide opelden anlayan bir genç denso yu (japon malını) çok tavsiye etti.
Karar senin ben tekrar çift tırnaga dönecem 5bin km sonra...

Geri