Ynt: Motor Temizliği
bu karter koruma olmasa nolurki çokmu gerekli bişe ?
bu karter koruma olmasa nolurki çokmu gerekli bişe ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onder12 link' Alıntı:bu karter koruma olmasa nolurki çokmu gerekli bişe ?
MeRt link' Alıntı:Tümseklerde, çukurlarda vs. aracın altını sürterseniz yada vurursanız karter korumanız mevcut değilse karterin delinmesine ve yağ sızdırmasına neden olabilirsiniz.
Karter delindiğinde ve yağ sızdırdığında hiç istenmeyecek sonuçlar doğurabilir.
Yeni nesil araçlar yağ sızdırdığında ve yağ seviye düştüğünde motoru koruma amaçlı, motoru durdurur.
Bu motor durdurma işleminin hangi süratte ve hangi koşullarda karşınıza çıkacağını bilemeyeceğinizden, tehlikeli durumlara neden olmaması için mutlaka karter koruma yaptırmanızı tavsiye ederim.
onder12 link' Alıntı:valla mert öyle bi anlattınki kardeşim servis açık olsa şimdi atlayıp tam gaz gidicem yaptırıcam öyle korktum
Bende ayni fikirdeydim ama taktirinca iyiki diyorum.vigilante8 link' Alıntı:Ben taktırmakla taktırmamak arasında kaldım çarpışma anında motor yolcu kabinine girmemek için motor takozları kendini bırakıyor ve motor aşağı düşüyor dolasıyla hayati bir risk almak istemiyorum lakin ufak tefek sürtmeyle önceden öngörülemeyen aracın altını sürtmelerde sıkıntı yaratabilir Hala kararsısızm açıkcası
vigilante8 link' Alıntı:Ben taktırmakla taktırmamak arasında kaldım çarpışma anında motor yolcu kabinine girmemek için motor takozları kendini bırakıyor ve motor aşağı düşüyor dolasıyla hayati bir risk almak istemiyorum lakin ufak tefek sürtmeyle önceden öngörülemeyen aracın altını sürtmelerde sıkıntı yaratabilir Hala kararsısızm açıkcası