Ynt: Motor Temizliği
Bende Sonax motor temizleme spreyi aldım ama henüz kullanmaya fırst olmadı.
Bende Sonax motor temizleme spreyi aldım ama henüz kullanmaya fırst olmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla aracın her yeri elektronik ben olsam yıkatmazdık, eğer kendiniz silemiyorsanızcancanada link' Alıntı:servıste spreyle yapmışlardı benımkını.. afyonda yıkattırdıgım guzel bır yer var suyla yıkıyor direk sorun olur mu ki?
Kullanma motor tereyagi gibi yapis yapis oluyor.bugrakorkmaz link' Alıntı:Bende Sonax motor temizleme spreyi aldım ama henüz kullanmaya fırst olmadı.
AEE25 link' Alıntı:Seviyemi bozdurma şimdi bana Burak, biliyorsun sende neden oturduğumu oniki babanın biricik oğlu olan polis memuru sağolsun..
aman diyeyim bir daha yaptırmayın ,amcanın aklı eski dizellere gitmiş ama bizim araçlarda her noktada sensör var ve biri dahi nem kapsa bir dolu elektronik arıza verir,birde akü kısmının motor tarafında iki ana beyin var bunlar yanarsa tane 7-8 bin tl o amca bir daha düşünüp yıkasın,eğer motor temizletmek isterseniz opel servisinde yaptırın en azından sorun çıkarsa suçlu belli olur.ag_tasarim link' Alıntı:merhaba konuyla nekadar alakalıdır bilemem ama kafama takılan bişey var..1 ay kadar önce işyerinde sağolsun şöförl bi abimiz aracımı yıkıyordu..
hızını alamadı kapağı açtırıp başınçlı suyu motor kısmına tuttu...arada bir yıkanması lazım dedi..orda akü var nebileyim bir sürü aksam var,bana basınçlı suyla yıkanması açıkçası mantıklı gelmedi ama bişeyde diyemedim saygımdan...sizce bu yöntem doğru mu?yani basınçlı su tutmakta bi sakınca varmı yokmu?