okadar çok ve farklı yerlerde kullandım hiç bi zararını görmedim sizin şanssızlığınız diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman ha basınçlı basınçsız kesinlikle elektronik araçlarda motoru suyla yıkatmayın. Çok ağlarsınız sonra
kiri mazot+benzin ile sökün Wd-40 vb. bir şeyle parlatın tamamdır
arkadaşlar benim gibi dizel motorunuz varsa beyni ve soketlerin üstünü kapatıp bol köpük sıkıp süngerle yedirdikten sonra tazikli suyla iyice durulayın ve basınçlı hava tutup kalan yerleri silin ilk günkü gibi olur. ama bence sakın ha sakın wd 40 sıkmayın parlatayım diye dünyanın kirini yağını toplar! defalarca yıkatmış biri olarak naçizane tavsiyemdir arkadaşlara...
arkadaşlar benim gibi dizel motorunuz varsa beyni ve soketlerin üstünü kapatıp bol köpük sıkıp süngerle yedirdikten sonra tazikli suyla iyice durulayın ve basınçlı hava tutup kalan yerleri silin ilk günkü gibi olur. ama bence sakın ha sakın wd 40 sıkmayın parlatayım diye dünyanın kirini yağını toplar! defalarca yıkatmış biri olarak naçizane tavsiyemdir arkadaşlara...