Motor temizliği

okadar çok ve farklı yerlerde kullandım hiç bi zararını görmedim sizin şanssızlığınız diyelim.

Aman ha basınçlı basınçsız kesinlikle elektronik araçlarda motoru suyla yıkatmayın. Çok ağlarsınız sonra ;)

kiri mazot+benzin ile sökün Wd-40 vb. bir şeyle parlatın tamamdır :)

arkadaşlar benim gibi dizel motorunuz varsa beyni ve soketlerin üstünü kapatıp bol köpük sıkıp süngerle yedirdikten sonra tazikli suyla iyice durulayın ve basınçlı hava tutup kalan yerleri silin ilk günkü gibi olur. ama bence sakın ha sakın wd 40 sıkmayın parlatayım diye dünyanın kirini yağını toplar! defalarca yıkatmış biri olarak naçizane tavsiyemdir arkadaşlara...

Aman ha basınçlı basınçsız kesinlikle elektronik araçlarda motoru suyla yıkatmayın. Çok ağlarsınız sonra ;)

kiri mazot+benzin ile sökün Wd-40 vb. bir şeyle parlatın tamamdır :)

heleki sıcaksa motor suyu vurdunmu dırek catlama yapıyor...

arkadaşlar benim gibi dizel motorunuz varsa beyni ve soketlerin üstünü kapatıp bol köpük sıkıp süngerle yedirdikten sonra tazikli suyla iyice durulayın ve basınçlı hava tutup kalan yerleri silin ilk günkü gibi olur. ama bence sakın ha sakın wd 40 sıkmayın parlatayım diye dünyanın kirini yağını toplar! defalarca yıkatmış biri olarak naçizane tavsiyemdir arkadaşlara...

evet wd40 kurudukdan sonra yapıskan gıbı oluyor..

Abi umarım bir sorun yaşamazsın en ufak bir hatanda Beyin vs. ne varsa kucaklarsın :D

wd 40 kullanmayın

ben yıkamadan önce fırca ile tozu çamuru söküyorum hava kompresörü ile sökülen tozu atıyorum ardından sonaxın mos2oil ile elektrik tesisatını ve alternatörü korumaya alıyorum sonra motor temizleyici ürünü yağ lekesi olan bölgelere sıkıyorum fırcayla ovuyorum daha sonra tazziksiz suyu önceden bekleyip soguttugumuz motorun üzerine döküyorum elektrik tesisatı olan yerlerde oyalanmadan geçiyorum işlem bitince kurulayıp kompressorle kalan su varsa onu alıyorum nolur nolmaz diye aracın diger bölgelerini temizlerken motoru çalıştırmıyorum sonuc güzel ama bitmedi:)

metal ve plastik ler için ayrı ayrı ürünlerle parlatma koruma işlemi uyguluyorum

Motora su sürmek riskli sen bezi eline al temizleyebildiğin kadar temizle gerisini boşver

Motor temizliği süngeri mazota batırın süngeri sıkın yağlı kısımları silin yarım saat sonra kuru bezle kurulayın tertemiz olur .wd40 kullanılabilir yıkamalardan sonra kapı menteşelerine ve kapı kilitlerine kullana bilirsiniz.tecrübeye sabittir.

Geri