Ben Tereson silikon sprey kullanıyorum sonuç imzamda var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar motor temizliği konusunda bende mukeala gibi yapıyorum cokta takıntılı olmayan evet temizlik güzeldir ama o kadarda uğraşılmaz yaaaMotora su sürmek riskli sen bezi eline al temizleyebildiğin kadar temizle gerisini boşver
cok haklısın bende mazot benzin ve diğer temizliyecileri iz bırakıyor biliyorum bu saplı fırca hiç aklıma gelmeişti bezle siilebildiğimi siliyordum iyi fikirmiş ama bir sonraki motor temizliğinde kullanacam :good:Aynen bende öyle yapıyorum. Temizleyebildiğim kadar temizliyorum heryerini. Hani şu ev hanımlarının kullandığ ince saplı renkli tüylü şey varya onunla uzanamadığım yerleride silmeye çalışıyorum. Çünkü; ne kadarda koruyoruz deselerde su yada mazot herhangibir sıvı püskürtünce motora zarar verebilir diye düşünüyorum-ki böyle bir durumda da temizleyen yerle papaz olmak istemem.
konu ile alakalı değil ama vtec motorunu temizlemek zevkli olsa gerekBenden tavsiye kimyasal kullanmayın derim çünkü plastik aksamı boruları v.s. bir süre sonra sertleştiriyorlar ve kırılmasına çatlamasına neden oluyorlar.
Ben arap sabunu kullanıyorum gayet güzelde parlatıyor.
Motor için Arap sabunu, Temizlik fırçası;
Koltuklar için Vanish Kosla Elde yıkama temizleme ilacı;
Lastiklere; Arap Sabunu-Kola karışımı;
Kapı içi Menteşelere; Cif
Abi bize ne oluyo böyle Ev Hanımına döndük