Motor tesisat kablosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serefzor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar vectra 20 cd 97 model aracımın tesisat kablosu eskimiş elktrikçim bunun değişmesi gerektiğini söyledi ve vectralarda bu sorun kronikmiş peki bunun fiyatını ve nerden bulabileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardım lütfen.

Arıza olmadan değiştirmeyin, zaten sıfırı 2000tl üzeri ve sipariş ile geliyor, o yüzden çıkma alacaksınızdır, aracınızdan çıkandan daha iyi olacağının garantisi yok. Tesisat arıza vermeden değiştirmek mantıklı değil.

2000 tl çok fazla altı üstü çoklu kablo

150 ila 250 lıra arası onarımı yapılyıor

Benim aracımda 97 model tesisat kablosunda çatlaklar vardı bi sürü hatta yolda kaldım kısa devre yüzünden geçen seneki bakımda usta tesisatı çıkarttır bende alıp 2 gün tesisatı evde teker teker sardım ölçüsünü bozmadan bazılarınıda yenilemiştim elektrikten anlıyosanız sağlamlaştırabilirsiniz.

el becerim var bana elektrik ustası yapılır ama her kablonun gerilimi farklı düzen tutmaz falan dedi siz kendiniz evde sardıktan sonra herhangi bir sorun çıktımı

Çok zahmetli iş, arıza yoksa girmeyin derim...

Zahmetli olduğu kesin ama artık zamanı da geldi gibi kabloların artık plastikleri kavrulmuş dökülmüş teller meydanda kısa devre yapacak diye mümkün olduğunca birbirinden uzak tutmaya çalışıyorum:)

Geri