msf 97 sonunda gösterime girdi! :)

ev sistemini arabaya takmak istemiştim kimse tafsiye etmemişdi kullanışlı mıdır?

ayrıca çok hoş kazasız belasız sürüşler

güzel olmuş..
tampondaki kedi gözlerini nerden buldun acaba?

Mustafa maşallahh. Allah (cc) kaza bela vermesin..

Siyah zeminli bi angel far güzel olur kannatindeyim.. Yoksa çok mu boğar karar veremedim :)

Bu araba Eskişehirde iyi dikkat çeker (eskişehirspor renkleri yaa siyah kırmızı) :D

Hayırlı uğurllu kademli olsun Mustafa güle güle kazasız belasız kullan.Angel güzel olur ama olmasa da kötü olmaz.zaten benim kanaatimce bu kadar olur.herşey yerli yerinde harika olmuş fevkaladenin de fevkinde maaşallah...X41

maşallah güzel olmuş

Çok güzel kardeşim,kazasız belasız kullanırsın inşallah. Jantlar çok harika :) Bu arada yaylansa daha güzel durur gibi :)

yay konusunda tavsıye etmeyın kötluluk etmış olursunuz mustafa devamlı uzun yol yapıyor yolların durumu malum bol bol lastık yarar mustafayı bılıyom normal araba kullanmıyor anormal cocuk :D:D

Kazasız belasız maşallah. Çok şık ;)

güzel olmus masallah.

jantların hosuma gitti aynı ebadda alsam vectra gt ye de yakısr gibime geliyo fiyatı ne kadar acaba

bide nette bira arasrtırdım super light var bide normal var normali çokmu agır acaba

öncelikle yorumlarınız için tşk eder sizlere allahım daha iyi nasip etsin diyorum

1. yaylanma konusuna gelince araç 2 cm kadar yükseldi jantlardan dolayı biraz indiricem fakat kararsızım uzun yol yaptığımdan bide deli olduğumdan :)

2. sonar marka angel kafama yatıyor alabilirim

3.jantlar superlignt orjinalinden 2 kilo hafif hemde

4. çamurluk sinyali orjinal mini coopera ait

Geri